3 modele de sisteme de alarma de la Matrix Computers

Sisteme de alarma antiefractie sunt un moft? In conditiile in care lumea din Romania a luat-o razna, insa nu numai din tara, ci si de peste hotare, instalarea unui sistem de alarma este absolut necesar pentru a-ti proteja bunurile de furturile care au devenit tot mai numeroase in ultima vreme.

Statisticile arata ca in Romania, in primele luni ale lui 2013, nici mai mult nici mai putin de 10.000 de locuinte au fost sparte. 40-45% dintre aceste spargeri s-au petrecut in mediul urban, apartamentele si boxele fiind favoritele hotilor. Cand actioneaza acestia? In timpul zilei, dar si noaptea, in timpul weekend-ului. Insa daca locuiesti la sat, furturile sunt comise in cea mai mare parte din cazuri noaptea, indiferent ca este weekend sau in timpul saptamanii.

Poti dormi linsitit stiind ca si tu poti cadea victima hotilor? Alege un sistem de alarma antiefractie si bucura-te de liniste sufleteasca pe tot parcursul zilei.

De unde cumpar sisteme de alarma?

 

Pentru aradeni, Matrix Computers pune la bataie sisteme de alarma antiefractie de calitate superioara. In acest mod atat casa ta, cat si bunurile se afla in siguranta. In plus, Matrix Computers iti propune si instalarea de camere de supraveghere video impreuna cu sistemele de alarma, acest duo avand efect maxim.

Cine beneficiaza de sisteme de alarma de la Matrix Computers? Toate locuintele personale, rezidentiale, dar si spatiile comerciale sau diverse institutii unde este nevoie de paza si protectie permanenta.

Cum functioneaza un sistem de alarma antiefractie de la Matrix Computers? Acestea semnaleaza orice neregula printr-un comunicator digital, un sistem de alarma complet fiind compus dintr-o centrala de alarma, o tastatura, detectori (de prezenta, de vibratii, de fum si de geam spart ), sirene (de interior si de exterior), acumulatori, contact magnetic si bariere infrarosu.

Iar daca te intrebi de ce sa apelezi si tu la sisteme de alarma antiefractie de la Matrix Computers, afla ca printre avantajele acestora se numara alertarea in cazul in care hotii si-au facut drum prin locuinta ta, descurajarea hotilor prin faptul ca acestia sesizeaza sistemele montate sau controlul eficient al angajatilor.

3 modele de top de sisteme de alarma

 

Ce fel de sisteme de alarma iti pune la dispozitie Matrix Computers? Vorbim despre:

1. Sisteme de alarma pe cablu sau sisteme de alarma wireless. Indiferent ca este vorba despre o locuinta rezidentiala sau despre spatii comerciale, sistemele de alarma pe cablu sunt deosebit de eficiente. Un plus, in ceea ce priveste avantajele, trebuie sa-l acordam sistemelor wireless. Acestea te scutesc de cabluri si “matarie”, locuinta ta fiind perfect aerisita.

2. Sisteme de alarma locale sau sisteme de alarma la distanta. Daca spatiul pe care vrei sa-l dotezi cu sisteme de alarma este protejat si cu paza umana, atunci opteaza pentru sistemele locale. Daca, in schimb, este vorba despre un spatiu izolat, sistemele la distanta sunt ideale.

3. Sisteme de alarma simple sau sisteme de alarma integrate. Pentru locuintele personale sistemele simple sunt suficiente. Daca vrei sa ai parte de protectie sporita sau vrei sa protejezi un spatiu comercial sau diverse institutii, sistemele de alarma antiefractie integrate sunt solutia perfecta.

Daca vrei sa ai parte de calitate si siguranta maxima, alege sisteme de alarma de la Matrix Computers. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Matrix Computers? Pentru detalii, suna la numarul 0257-338.565 si 0728-284.589 sau trimite un e-mail pe adresa office@xmatrix.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *