e36d7546a84c7dd5d5f9de99581c746dInstalarea unor sisteme alarma antiefractie este recomandata in spatiile comerciale, publice dar si in cele private pentru protectia locuitorilor si a bunurilor acestora. Utilizate din ce in ce mai frecvent, aceste sisteme alarma antiefractie au functii din ce in ce mai performante, un pret accesibil oricarui buzunar si sunt adaptate necesitatilor fiecarui utilizator. Pentru aceste sisteme apeleaza la compania Alarme Brasov care colaboreaza cu renumiti producatori de sisteme pentru a-ti asigura nivelul dorit de securitate.

Compania nu numai iti ofera aceste produse spre achizitionare, dar iti ofera si o echipa specializata pentru montarea unor sisteme cu avertizare sonora pentru cazurile de patrundere prin efractie. Sistemele profesionale iti pot oferi o protectie sporita impotriva infractorilor care aduc atingere spatiului privat. Extrem de necesare, acest tip de sisteme au rolul de a dejuca planurile infractorilor si de a descuraja astfel de persoane in savarsirea de infractiuni. Nu amana protectia ta si a familiei tale si solicita consultanta specializata de la echipa Alarme Brasov. Fiecare lucrare de montaj se realizeaza prin respectarea caracteristicilor spatiului si a specificatiilor date de producator.

Sisteme alarma antiefractie – pentru protejarea spatiului privat!

Poti alege dintr-o gama variata de astfel de produse care pot avea alarma la interior, wireless sau cu fir sau la exterior. In plus, pe langa avertizarea sonora cu care sunt dotate, aceste dispozitive pot fi setate sa apeleze o companie de paza sau un anumit numar de telefon person in momentul in care este detectata efractia. Preturile practicate depind de exigentele fiecarui client, de complexitatea sistemului si de schita sau planul spatiului in care se doreste a fi instalate astfel de dispozitive. Componentele sunt oferite de catre producatori cum ar fi Crow, Inim, Paraodox, dar si altele de acest tip. Aceste sisteme nu aduc mari modificari la structura peretilor sau zidariei unde sunt montate si sunt simplu de utilizat de catre orice persoana.

Gratie unei oferte variate, poti fi sigur ca gasesti produsele potrivite care se adapteaza nevoilor tale si spatiului pe care il detii. Personalul firmei este calificat pentru proiectarea, comercializarea si instalarea unor astfel de sisteme alarma antiefractie. Echipa detine nu numai o vasta experienta in domeniu, dar si autorizatiile necesare conform reglementarilor. Serviciile se adreseaza clientilor din Brasov si imprejurimi, dar si altor persoane din judet la cerere.

Unde gasesti sisteme alarma antiefractie?

Compania Alarme Brasov are ca obiect de activitate proiectarea, consultanta si comercializarea sistemelor de alarma si securitate. In plus, in Brasov, firma ofera montaj si punerea in functiune a acestor sisteme. Avand toate autorizatiile necesare, orice operatiune desfasurata de Alarme Brasov este desfasurata in conformitate cu dispozitiile legale si la standarde inalte de calitate. Alarmele pot fi de interior, alarme perimetrale si alarme auto, dar si sisteme de automatizari rezidentiale, care ofera un plus de confort si siguranta. Pentru prevenirea oricaror incidente nefericite, ia in considerare instalarea unui astfel de sistem eficient de alarma antiefractie. Daca doresti o oferta de pret sau alte informatii tehnice despre produse, reprezentantantii firmei Alarme Brasov iti stau la dispozitie.

 

Datele de contact ale firmei Alarme Brasov

Adresa firmei: Str. Valea Cetatii, Nr. 3, Brasov

Telefon: 0368 453 872

Email: office@tradotech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *