Anteo Active Concept iti propune sisteme de securitate variate

Pentru siguranta maxima, paza si protectie cat mai eficiente, opteaza pentru unul sau mai multe sisteme de securitate de la Anteo Active Concept. Aceste echipamente sunt de calitate superioara, apartin unor marci recunoscute si-ti sunt oferite la preturi avantajoase. Combina mai multe astfel de sisteme de securitate, iar casa si afacerea ta se vor afla pe „maini” bune!

Unde se instaleaza sisteme de securitate?

 

Sisteme de securitate intalnite si sub denumirea de „sisteme de alarmare impotriva efractiei” sau „sisteme de alarma impotriva efractiei” se pot instala si intretine doar conform legii. Doar firmele avizate IGPR pot instala aceste sisteme de securitate in cadrul obiectivelor ce necesita si un proiect avizat de catre IGPR. Aceste obiective sunt:

– Unitatile financiar-bancare;

– Institutiile de interes public precum garile, autogarile, primariile, scoliile sau gradinitele;

– Cazinourile si casele de schimb valutar sau de amanet;

– Detinatorii de substante sau de produse toxice cum sunt depozitele si farmaciile;

– Statiile de comercializare de produse petroliere;

– Camerele de armament;

– Magazinele de arme si munitii;

– Supermarket-urile;

– Magazinele comerciale ce au o suprafata ce depaseste 500 mp si au minim 3 case de marcat;

– Caseriile;

– Magazinele de bijuterii, computere si produse electronice.

De asemenea, sistemele de securitate se instaleaza si in locuinte pentru paza, siguranta si supravegherea resedintelor si a familiei. In aceste cazuri trebuie sa mentionam faptul ca sistemele de securitate au evoluat de-a lungul timpului, au devenit tot mai performante, iar casele sau apartamentele sunt astfel protejate cu mai multa eficienta.

Sistemele de securitate moderne detecteaza si avertizeaza orice efractie, dar au si functii legate de automatizarea locuintei tale. Ca de exemplu, iti poti alege un sistem de alarma la efractie, dar care la anumite ore, in functie de program, iti aprinde lumina in curte sau iti opreste climatizarea.

Alarmele se pot declansa local cu ajutorul unei sirene sau prin apel telefonic. Sunetul puternic are rolul de a speria fara doar si poate hotii pentru ca acestia sa renunte la spargere. Insa in acest caz trebuie sa apelezi la vecini pentru a fi buni si a suna la Politie. Daca apelezi la alarmele ce actioneaza prin apel telefonic, in cazul in care se intampla ceva vei fi instiintat printr-un mesaj si chiar si firma de paza va fi alarmata astfel.

O alta metoda de securitate la moda sunt camerele de supraveghere video. Acestea au un rol inhibator asupra hotilor, iar in cazul in care furtul s-a realizat duce la recunoasterea cat mai rapida a hotilor si la prinderea lor.

Nu uita si de senzorii de detectie, ei functioneaza wireless, iar alarma se declanseaza instantaneu. Alege un sistem combinat, prin circuite electrice si wireless pentru siguranta maxima.

Sisteme de securitate de la Anteo Active Concept

 

Cand vine vorba despre sisteme de securitate poti apela cu incredere la Anteo Active Concept. Acest magazin online cu sediul in Pitesti iti propune o varietate impresionanta:

– Echipamente pentru alarma antiefractie;

– Supraveghere video;

– Interfoane;

– Alarma antiincendiu;

– Control acces;

– Automatizari;

– Garduri electrice.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme de securitate de la Anteo Active Concept. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Anteo Active Concept? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-089.610 si 0771-416.253 sau trimite un e-mail pe adresa office@securitatesisupraveghere.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *