sisteme avertizare incendiuCompania Antiincendiu Brasov cunoaste nevoia de siguranta si confort a oamenilor si le ofera produse de calitate care ii va proteja de eventualitatea unui incendiu. Echipa firmei iti va putea oferi consultanta de specialitate in functie de spatiul in care se monteaza aceste sisteme antiincendiu si de riscul de incendiu. Astfel incat daca intr-un loc se utilizeaza flacari sau foc, acesta va fi mai predispus la incendiu si se vor monta mai multe dispozitive. Compania firmei Antiincendiu Brasov colaboreaza cu furnizori de renume international si anume Bentel, Honeywell, Teletek si altii, astfel ca ai garantia unor sisteme antiincendiu de calitate care vor indeplini cat mai fidel exigentele si cerintele utilizatorilor.

Personalul calificat al societatii iti sta la dispozitie cu servicii profesioniste de proiectare si instalare a acestor sisteme, dar si cu echipamente de cea mai buna calitate. Exceptand produsele de calitate superioara oferite, vei putea beneficia si de servicii de prima mana de montaj al acestor echipamente. Lucrarile se executa in conformitate cu reglementarile in domeniu, iar specialistii iti asigura un grad inalt de securitate in toate etapele de activitate desfasurate.

Opteaza pentru cele mai bune echipamente!

Echipamentele antiincendiu oferite spre comercializare cuprind senzori de fum/temperatura, instalatie de alarma si sprinklere pentru stingere. Din ce in ce mai profesionale, aceste sisteme au fost dezvoltate de-a lungul timpului pentru a fi cat mai eficiente si a detecta mirosul de fum imediat. In acest fel, se va putea preveni raspandirea unui incendiu si se vor preveni pagubele. Sisteme oferite sunt fiabile si te vor proteja in mod adecvat contra incendiilor. Acest tip de servicii si produse sunt oferite pe raza judetului Brasov, dar si in alte judete invecinate. Sistemele antiincendiu sunt oferite atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice, fiind vorba de hale industriale, sedii de companie, spatii comerciale si alte asemenea spatii.

Fie ca vei opta pentru sisteme de detectie si alarma sau pentru sisteme de detectie si stingere, echipa firmei Antiincendiu Brasov iti ofera solutiile pe care le astepti pentru un nivel inalt de securitate. Scopul urmarit de ambele parti este evitarea extinderii focului, prin oportunitatea de a actiona imediat ce aceasta a izbucnit. Gratie acestor sisteme extrem de eficiente se va putea evita pricinuirea de pagube materiale si mai ales ranirea unor persoane. Prin serviciile de proiectare ai cele mai bune solutii de securitate la incendiu prin analizarea spatiului si a riscului specific activitatii.

Antiincendiu Brasov – pentru securitatea ta si a afacerii tale!

Avand o vasta experienta in domeniul prevenirii incendiilor, compania Antiincendiu Brasov este capabila sa ofere solutii personalizate pentru protejarea oricarui spatiu de riscul incendiului. Masurile de protectie sunt dintre cele mai profesioniste si apte a lua in considerare necesitatile beneficiarilor. Compania este autorizata sa execute orice lucrari in acest domeniu, respectand in acelasi timp si standardele europene in ceea ce priveste securitatea la incendiu. Nu ezita sa aperi bunurile si afacerile pe care le detii prin implementarea unor sisteme profesioniste si personalizate antiincendiu de la profesionistii Antiincendiu Brasov.

 

Datele de contact ale firmei Antiincendiu Brasov

Adresa firmei: Str. Valea Cetatii, nr.3, Brasov

Telefon: 0368 453 872

Email: office@tradotech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *