sisteme avertizare incendiu

Anual, mii de cladiri se fac scrum in urma incendiilor. Pagubele unui foc devastator sunt greu de imaginat, de cele mai multe ori, pe langa pierderile materiale inregistrandu-se si pierderi de vieti omenesti. Pentru ca pericolul sa nu ia prin surprindere, se impun masuri de protectie efciente care sa elimine sau sa limiteze bilantul unor incendii.

Printre cele mai recomandate masuri de siguranta impotriva incendiilor se numara sistemele de avertizare incendiu, singurele in masura sa alarmeze in timp util prezenta focului. Daca esti in cautarea unui furnizor de solutii in zona incendiilor, apeleaza la Antiincendiu Brasov. Avand o vasta experienta in domeniul prevenirii incendiilor, Antiincendiu Brasov pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de sisteme avertizare incendiu, dotate cu toate elementele necesare semnalizarii rapide a pericolului.

Oferta include sisteme avertizare incendiu compuse din detectori de fum/temperatura, centrale de avertizare, instalatie de avertizare, butoane de avertizare si acumulatori. Semnalizarea poate fi facuta sonor, optic sau combinat, in functie de necesitati si in functie de caracteristicile zonei de protejat.

Antiincendiu Brasov nu ofera doar sisteme avertizare incendiu, ci si solutii personalizate pentru sporirea sentimentului de siguranta! Prin colaborarea cu firma brasoveana ai garantia ca atat familia cat si bunurile persoanale sunt protejate corespunzator in fata unui pericol iminent.

Sisteme avertizare incendiu – Pentru o interventie in timp util!

O tigara lasata neglijent sa arda, o scanteie provocata de sistemul de incalzire sau un foc pus intentionat: acestea sunt cele mai frecvente motive din cauza carora mii de familii isi pierd agoniseala de-o viata si raman pe drumuri.

Incendiile odata izbucnite cu greu pot fi stinse, in ciuda interventiei rapide a pompierilor. Focul poate sa distruga in doar cateva secunde cladiri solide ce adapostesc fie camine de locuit, fie spatii de productie, spatii de depozitare sau spatii comerciale. Cu toate acestea, exista o metoda care anunta la timp pericolul, chiar inainte ca acesta sa se declanseze: sisteme avertizare incendiu.

Ce presupune sistemul de avertizare incendiu?

Printre functiile unui sistem avertizare incendiu, se numara: controlul permanent al detectorilor, avertizarea in momentul aparitiei unui eveniment si semnalizarea optica sau acustica a evenimentelor aparute.

Tipuri de detectori

Dincolo de centrala de incendiu (conventionala sau adresabila), un astfel de sistem include o serie de detectori: detectori de fum optici, detectori de fum tip bariera in infrarosu, detectori de fum cu spot reflexiv in infrarosu, detectori de fum prin aspiratie, detectori de temperatura, detectori de flacara si detectori de substante periculoase.

Alegerea detectoarelor trebuie facuta tinand cont de materialele combustibile prezente in perimetrul protejat, structura spatiului si nu in ultimul rand, de riscurile aparitiei alarmelor false.

Antiincendiu Brasov – Expert in sisteme avertizare incendiu!

Pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de confortul sigurantei depline, contacteaza Antiincendiu Brasov, firma cu traditie in domeniul prevenirii incendiilor. Astfel, din catalogul firmei poti opta pentru diverse tipuri de sisteme avertizare incendiu, incepand cu modelele simple si terminand cu cele mai elaborate.

Putem pune la dispozitie orice tip de sistem, fie ca este vorba de unul cu semnalizare optica, sonora sau combinat. Si pentru ca este o investitie importanta, echipa Antiincendiu Brasov iti ofera si servicii de consiliere in alegerea solutiei ideale.

Portofoliul nostru include colaborari cu nume importante in productia de echipamente de securitate, printre care Honeywell si Kilsen. Oferta Antiincendiu Brasov se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Ia atitudine, spune top incendiilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *