camera2-300x280

Securitatea noastra, a celor dragi sau a bunurilor este esentiala pentru oricine, insa daca stam sa ne referim la patronii de firme sau companii, aceasta necesitate nu mai este una personala, depasind limitele propriei persoane, aceasta nevoie priveste atat bunurile firmei cat si siguranta angajatilor si a muncii acestora. Suntem Snake Security o companie specializata in furnizarea de solutii complete de securitate ce implica atat echipamente de top cat si servicii de instalare sisteme de securitate, mentenanta si service pentru acestea. In cadrul acestui articol vom descrie cateva notiuni foarte importante pe care este bine sa le stiti inainte de a va instala un sistem de securitate pentru cladirea firmei dumneavoastra.

Instalare sisteme de securitate – ce trebuie sa stiti inainte

Aceste echipamente, precum si serviciul de instalare sisteme de securitate nu este destinat in mod direct si exclusiv firmelor. Sistemele de securitate pot deservi si un imobil de resedinta tip casa sau chiar si bloc. Diferenta dintre sistemele de securitate pentru imobile de locuinte si sedii de firma este aceea ca pentru echipamentele de securitate ce deservesc sedii de firma exista un numar mai mare de senzori precum si alte echipamente cum ar fi cele de control acces sau de actionare a panourilor si a grilajelor anti-spargere.

Inainte de a apela la serviciul nostru de instalare sisteme de securitate trebuie sa va documentati asupra a doua elemente foarte importante. Primul vizeaza zonele slabe sau de interes ale cladirii in care se afla sediul companiei, iar al doilea element vizeaza solutiile de securitate, fie ca vorbim despre sistemul de alarma sau cel de supraveghere video.

Echipele noastre de instalare sisteme de securitate va vor consilia in depistarea zonelor de interes ale cladirii in vederea securizarii acestor puncte slabe. Un bun exemplu de zona de interes ar fi intrarea din spate a cladirii, sau geamurile de la parter ce permit intr-un mod facil accesul unui raufacator. Aceste zone trebuiesc intarite in ceea ce priveste securitatea. Pentru aceasta puteti opta la instalarea senzorilor de prezenta precum si de anti-efractie pentru usi si geamuri. Pentru a descuraja orice tentativa, puteti amplasa in zona din spatele sediului o serie de lumini cu aprindere pe senzor de prezenta dar si a unor camere de luat vederi.

Servicii de instalare sisteme de securitate la cel mai inalt nivel de profesionalism

De asemenea, echipele noastre de instalare sisteme de securitate si de consiliere va vor indruma spre alegerea celor mai bune echipamente de securitate. Astfel, in functie de nevoile dumneavoastra, va vom construi o solutie completa ce contine atat sistemul de alarma cat si cel de supraveghere si de raportare a incidentelor fie catre telefonul dumneavoastra, fie chiar direct catre un dispecerat de interventii.

Va putem oferi cea mai buna calitate in ceea ce priveste sistemele si echipamentele de securitate oferite de catre noi, dar si servicii de instalare sisteme de securitate, mentenanta si service in regim de urgenta pentru zona Bucurestiului si a imprejurimilor. Toate produsele si serviciile noastre sunt concepute pentru a va oferi siguranta de care aveti nevoie fie pentru compania sau casa dumneavoastra. Va asteptam pe siteul www.snakesecurity.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *