Automatizari-cladiri-inteligente-Cluj-JkPcwEste timpul sa ai o casa inteligenta care sa iti ofere un control total al echipamentelor si sistemelor din casa. Gestionarea acestor sisteme iti va oferi un plus de confort si economisirea energiei electrice din casa. Echipa firmei Red Dot executa automatizari case in Cluj pentru orice cladire indiferent ca este noua sau renovata. Inginerii firmei nu numai executa, dar si proiecteaza astfel de sisteme si ofera consultanta specializata celor interesati pentru a face cele mai bune alegeri. Daca vrei sa ai un control asupra sistemelor din incapere si sa iti fie mereu la indemana, apeleaza la serviciile de automatizari case ale profesionistilor Red Dot.

In functie de bugetul tau si exigentele tale, Red Dot proiecteaza echipamente si le pune in functiune pentru un confort sporit. Specialistii iti vor oferi tot sprijinul pentru obtinerea unor produse si echipamente performante. Detinand o vasta experienta in domeniu, acestia vor putea sa ofere solutii personalizate in functie de dimensiunea spatiului, destinatia acestuia si dorintele utilizatorilor. Cerintele tale sunt ascultate cu atentie de specialistii firmei, care apoi gasesc cele mai bune solutii tehnologice pentru a te face vazut si auzit.

Detalii despre automatizari case!

Cu ajutorul acestor sisteme de automatizari case poti gestiona cu usurinta iluminatul, clima, sistemele video si audio, rulourile si sistemele de securitate. Dintre beneficiile unor automatizari case, cea mai importanta este posibilitatea integrarii sistemelor de control centralizate cu tehnologii diverse. Echipamentele utilizeaza o interfata simpla, centralizata si poate fi un ecran tactil, o tastatura sau chiar un telefon/iPad/televizor, pentru un acces facil. Controlul poate fi efectuat de la distanta astfel incat vei beneficia de un confort maxim. Acest concept nu implica costuri ridicate asa cum se crede si unele dintre case care dispun de tehnologii integrate pot fi chiar mai ieftine.

Prin dezvoltarea profesionala continua, echipa Red Dot ofera cele mai noi tehnologii care depasesc performantele sistemelor traditionale. Prin investirea in unele sisteme de automatizari case, se urmareste gestionarea cu usurinta a dispozitivelor din incapere. Aceste servicii sunt oferite la un raport optim cost-performanta si sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Automatizarile implica o utilizare simpla si o siguranta mare in exploatare pentru variate sisteme.

Red Dot – Expert in automatizari case!

Red Dot din Cluj are ca obiect de activitate oferirea de produse, servicii, dar si solutii integrate oferite clientilor. Toate acestea sunt adaptate la cerintele specifice ale acestora, fiind solutii creative in ceea ce priveste retelele si infrastructurile de telecomunicatii, automatizarile de cladiri inteligente si altele. O gama de servicii complete vei gasi aici si implica proiectare, instalare, punere in functiune si service. Solutiile propuse sunt certificate de institutii si entitati pentru a garanta calitatea serviciilor. In plus, echipa firmei ofera clientilor pentru achizitionare sau inchiriere sisteme audio si video performante. Promovand tehnologii de ultima ora, Red Dot gaseste cele mai bune alternative in raport cu cerintele si solicitarile clientilor. Nu ezita sa apelezi la Red Dot oricand doresti sa ai un control eficient si sigur asupra tuturor instalatiilor si echipamentelor din casa ta.

 

Datele de contact ale firmei Red Dot

Adresa firmei: Calea Baciului, Nr. 47, Cluj-Napoca

Telefon: 0364 409 798

Email: reddot@reddot.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *