Avantaje camere video IR

Pentru protectie 24 de ore din 24, chiar si pe timp de noapte, ai si tu nevoie de camere video IR, acestea captand orice misca in perimetrul in care au fost instalate. Sunt robuste, rezistente, estetice si moderne, iti ofera claritatea imaginii si supraveghere maxima pe timp de noapte. De unde le poti cumpara? De la AVB Security din Timisoara, companie care-ti ofera 4 modele distincte.

Ce sunt camere video IR?

 

Camere video IR sunt acele camere de supraveghere in infrarosu care pot “vedea” radiatiile infrarosii, fiind ideale pentru supravegherea pe timp de noapte. De asemenea, acestea se mai utilizeaza si in acele locatii in care iluminatul reprezinta o problema chiar si in timpul zilei.

Din ce este alcatuita o camera IR? Are la baza un senzor deosebit de sensibil la lumina IR ce se gaseste in atmosfera inconjuratoare. In timpul zilei camera se serveste de soare si utilizeaza lumina provenita de la el pentru a capta imaginile, insa in timpul noptii va folosi lumina IR.

Datorita faptului ca in atmosfera radiatiile IR nu sunt in cantitate suficienta, camere video IR sunt dotate si cu un iluminator special care are rolul de a “inunda” zona ce prezinta interes cu o puternica lumina de tip IR.

De retinut: imaginile captate cu ajutorul unor camere vieo IR sunt doar alb-negru, pe timp de noapte, si color, pe timp de zi. Trecerea intre zi si noapte a camerelor se face automat, fara interventia ta.

Nu confunda camere video IR cu acele camere zi/noapte ce reusesc sa functioneze chiar si atunci cand lumina este foarte slaba. Cu toate acestea, camere video IR sunt superioare camerelor video zi/noapte.

Top 10 avantaje camere video IR

 

De ce sa alegi si tu camere video IR? Deoarece  te vor incanta cu urmatoarele avantaje:

1. In cazul in care detii o locatie slab iluminata, slab spre inexistent, ai nevoie de camere video IR care sa faca fata provocarilor din timpul noptii si sa capteze imaginile alb-negru;

2. Poti opta pentru camere video IR cu proiectoare IR auxiliare sau cu proiectoare IR integrate in camera, dupa necesitati;

3. Sunt camere de supraveghere pe timp de noapte deosebit de performante;

4. Sunt indicate pentru distanate mici, medii sau mari;

5. Se monteaza si se regleaza usor;

6. Se folosesc la fel de usor;

7. Sunt rezistente;

8. Au durata de viata mare;

9. Au preturi bune de achizitie;

10. Nu consuma multa energie deoarece foloseste LED-uri.

De unde cumpar camere video IR?

 

Camere video IR de calitate, performante, rezistente si la un pret bun gasesti de cumparat de la AVB Security. Aceasta companie din Timisoara iti ofera inspre vanzare 4 modele diferite de camere video IR, avand caracteristici diferite, un design modern si elegant, carcase realizate din materiale rezistente chiar si la conditii meteo nefavorabile, un anumit numar de LED-uri, dar si culori diferite pentru toate gusturile.

Acestea sunt eficiente pe timp de noapte, infractiunile fiind depistate imediat, chiar daca hotii au tendinta de a se crede in siguranta si anonimat datorita intunericului. Protectia iti este oferita 24 de ore din 24 cu un minim de investitie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege camere video IR de la AVB Security. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele AVB Security? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0356-463.880 si 0372-782.462 sau trimite un e-mail pe adresa office@avbsecurity.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *