Avantaje interfoane Electra

Pentru a controla accesul in casa ta sau in blocul in care locuiesti, ai nevoie de interfoane Electra. Acestea pot fi de 2 feluri: interfoane video sau interfoane audio, in functie de necesitatile tale. Important este ca te poti baza pe experienta de aproape 25 de ani a companiei Electra, de calitate, rezistenta si fiabilitate, totul la preturi excelente.

Daca esti din Brasov si vrei ca cineva sa se ocupe cu montarea acestor interfoane, cu mentenanta lor si cu service, Interfon Brasov este echipa potrivita!

Interfoane Electra, vechime, experienta si calitate

 

In anul 1991 Marian Berdan infiinteaza compania Electra, pentru ca in anul 1993 sa se inceapa fabricarea de interfoane Electra la scara larga. Anul 1997 a fost un an de mare succes pentru compania Electra care a obtinut 2 brevete de inventie in cazul interfonului de acces cu ajutorul cartelei. Tot acum Electra primeste si 10 certificate de model industrial ce au fost inregistrate la OSIM Bucuresti.

In 1998 Electra incepe sa produca interfoane Electra pentru toata tara, iar in 2000 dezvolta noi solutii de control acces. De asemenea, se fac investitii in echipamentele destinate productiei de circuite imprimate. In 2002 Electra primeste certificatul de calitate ISO.

Dupa ce compania isi extinde capacitatea de productie incepe sa exporte circuite imprimate si servicii in toata Uniunea Europeana pentru ca astazi sa existe peste 1.000.000 de apartamente in tara care au apelat la interfoane Electra.

In 2007 se trece la videointerfonie, iar in 2009 la tehnologia Glass cu tastaturi de tip touch. In 2010 apare tehnologia de tip RFID, iar in 2014 Electra s-a axat pe noile generatii de interfoane video&audio smart.

Pe scurt, aceasta este istoria Electra, de aproape 25 de ani, ceea ce te face sa ai incredere in produsele pe care aceasta companie de renume din Romania le scoate pe piata. Cert este ca printre valorile Electra se numara calitatea si cooperarea, competitivitatea, creativitatea si responsabilitatea. Si pentru ca Electra pune accent si pe protejarea mediului, detine certificare de mediu minimizand impactul pe termen lung asupra mediului.

Interfoane Electra pentru blocuri sau vile

 

In categoria interfoane Electra, aceasta companie iti pune la dispozitie 2 tipuri:

1. interfoane Electra pentru vile – ai posibilitatea de a alege videointerfoane sau interfoane audio;

2. interfoane Electra pentru blocuri – interfoane video sau interfoane audio.

Daca este sa facem o lista cu avantajele acestor tipuri de interfoane de la Electra atunci putem spune:

– isi gasesc intrebuintare in diverse domenii;

– sunt sigure;

– sunt rezistente;

– sunt calitative si ofera protectie;

– imbina tehnologii moderne;

– ai numeroase functii la dispozitia ta astfel incat utilizarea sa fie usoara, iar confortul maxim;

– functioneaza si la temperaturi extreme;

– poti sa le adaugi elemente suplimentare;

– ai posibilitatea de a opta intre mai multe modele.

De unde poti cumpara interfoane Electra? Cine se ocupa cu montarea lor, cu mentenanta si service? Interfon Brasov, o companie din Brasov ce sta la dispozitia brasovenilor cu modele variate de interfoane in functie de necesitati, dar si cu servicii de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege interfoane Electra de la Interfon Brasov. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Interfon Brasov? Pentru detalii, suna la numarul 0722-592.876 si 0368-453.872 sau trimite un e-mail pe adresa office@tradotech.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *