Avantajele unor sisteme de stingere incendiu

Un incendiu nu este de dorit, insa acesta poate izbucni oriunde si oricand. De aceea, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa fii pregatit pentru ce-i mai rau. Cum poti face fata focului? Cu sisteme de stingere incendiu, moderne, prietenoase cu oamenii si cu mediul si disponibile la un pret bun.

Ce sunt sisteme de stingere incendiu?

 

Sisteme de stingere incendiu au rolul de a minimiza daunele si pierderile materiale, dar si pierderile de vieti omenesti. Desi apa este un agent de stingere foarte eficient si la indemana, aceasta are totusi efecte dezastruoase asupra bunurilor. Pe de o parte scapi de foc, insa dai de apa. Nicicum nu este bine.

In special in zonele in care se pastreaza bunuri deosebit de valoroase apa nu este agentul de stingere potrivit. Aici intervin diverse sisteme de stingere incendiu moderne, sisteme gazoase sau care se bazeaza pe aerosoli. Doar astfel poti fi sigur ca ai facut o alegere buna.

Sisteme de stingere incendiu de la Helinick

 

Cand vine vorba despre sisteme de stingere incendiu, Helinick poate fi considerat lider pe piata din Romania. De ce? Deoarece are peste 900 de astfel de sisteme instalate in tara noastra, sisteme ce respecta toate standardele de calitate atat din punct de vedere al echipamentelor si solutiilor oferite, cat si al serviciilor prestate de catre echipa Helinick.

Se stie ca efectele focului pot fi dezastruoase, iar cele ale substantelor cu care se stinge acest foc sunt chiar mai dezastruoase. Pe langa foc, apa si celelalte substante de stingere a incendiilor iti pot provoca pagube materiale serioase. Helinick insa-ti propune sisteme de stingere incendiu ce se bazeaza pe agenti curati. Astfel esti protejat la maxim de efectele unui incendiu.

Deci, pentru a te proteja cat mai bine de incendii, Helinick este ajutorul tau de incredere si are pentru tine:

1. MX – 1230. Este o solutie de stingere a incendiilor foarte avansata. Vorbim despre un agent curat ce este stocat sub forma unui lichid incolor, necoroziv, neconductiv si fara miros. De asemenea, nu afecteaza patura de ozon, iar durata de viata este de 5 zile din momentul in care este eliberat in atmosfera.

2. one – U – 1230. Acest sistem de detectie, dar si de stingere incendii este o solutie profesionala. La baza are un sistem de detectie cu aspiratie, dar si un sistem de stingere. Astfel, se integreaza la perfectie in telecomunicatii si IT.

3. FM – 200. Produsul se stocheaza in stare lichida si in maxim 10 secunde stinge un incendiu aflat in faza incipienta. Nu este deloc toxic pentru cei care-l folosesc, nu afecteaza stratul de ozon si nu lasa reziduuri toxice. Se utilizeaza peste tot in domeniul telecomunicatiilor si IT.

Ce poti proteja cu aceste sisteme de stingere incendiu? Camera de server sau camera de comanda, un centru de comunicatii, o statie de semnalizare critica, un tezaur bancar, o galerie de arta, un depozit pentru cartile rare, un centru modern de telecomunicatii, un centru pentru controlul traficului aerian, un laborator medical sau echipamente de stocare si de procesare a datelor.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme de stingere incendiu de la Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Pentru detalii, suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *