Avantajele unui kit monitorizare video

Un kit monitorizare video este un sistem care iti permite sa monitorizezi activitatile economice ale tale si ale partenerilor tai oricand si oriunde. Cum este posibil asa ceva? Te ajuta internetul sa-ti atingi scopurile. Astfel, monitorizarea la distanta este de fapt un ansamblu alcatuit din diferite echipamente IT, acesta putand fi amplasat oriunde, indiferent de resedinta ta, deoarece nu are nevoie decat de o sursa de alimentare cu tensiunea de 220V.

Cum un kit monitorizare video iti ofera posibilitatea de a vedea toate obiectivele care te intereseaza in timp real, insa iti ofera si posibilitatea de a inregistra imaginile intr-o arhiva pe care o poti consulta in orice moment, nu crezi ca aceasta solutie este potrivita pentru necesitatile tale?

Ce contine un kit monitorizare video?

 

Un kit de monitorizare video cuprinde urmatoarele componente:

1. Un DVR sau inregistratorul digital;

2. Un hard disk sau mediul de stocare al imaginilor;

3. Camerele de supraveghere video care sunt analogice;

4. Surse de alimentare la tensiunea de 220V;

5. Cabluri sau mediile de transmisie a semnalelor;

6. Mufe, conectori si adaptori.

Si, desigur, pe langa toate acestea ai nevoie si de o conexiune la internet, monitorizarea la distanta functionand doar cu ajutorul acestei tehnologii moderne.

Avantaje kit monitorizare video

 

Pentru a cumpara in cunostinta de cauza, un kit monitorizare video prezinta urmatoarele avantaje:

1. Un astfel de kit nu necesita prezenta ta fizica si permanenta, caci poti sa-ti monitorizezi activitatile de oriunde esti si oricand;

2. Imaginile se transmit in timp real, in permanenta. De asemenea, ele se stocheaza, iar tu le poti consulta mai tarziu;

3. Iti permite control permanent al activitatilor tale;

4. Preturi accesibile de achizitie;

5. Sunt echipamente rezistente si durabile, ceea ce le confera durata de viata indelungata;

6. Se monteaza usor si se intretin la fel de usor;

7. In caz de probleme, echipa care ti-a montat kit-ul se poate ocupa si de mentenanta si defectiuni.

Kit monitorizare video de la eView

 

Daca esti in cautarea unui kit monitorizare video, eView este exact compania la care trebuie sa apelezi pentru a beneficia de produse de calitate. Echipamentele IT pe care eView ti le propune nu au nevoie decat de o sursa de tensiune corespunzatoare, de 220 V, pentru a functiona la perfectiune.

Kit-ul eView transmite si capteaza imagini non-stop, iar tu iti poti verifica activitatile oricand. In plus, toata treaba nici nu este scumpa. Te ajuti de internet si astfel esti mereu la curent cu ce se petrece in afacerea ta.

Sistemele informatice pentru buna functionare a kit-urilor de monitorizare video sunt proprii eView, compania oferindu-ti astfel un control ridicat indiferent ca este vorba de o locuinta, un parc auto sau un santier de constructii. Astfel, nu mai ai nevoie si de o persoana drept paznic; kit-ul de monitorizare isi face treaba la perfectie.

Preturile practicate de eView sunt mai mult decat avantajoase, echipa companiei oferindu-ti chiar si mentenanta. Daca esti din Bucuresti, interventia are loc in maxim 48 de ore, iar daca esti din provincie, eView intevine in 72 de ore. Compania iti garanteaza functionare aproape de perfectiune a tuturor echipamentelor si a serverului.

Daca vrei sa ai parte de calitate si siguranta maxima, alege un kit monitorizare video de la eView. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile eView? Pentru detalii, suna la numarul 0733-755.545 si 0740-169.728 sau trimite un e-mail pe adresa office@eview.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *