alarma efractie

Numarul furturilor din locuinte creste de la un sezon la altul, rau facatorii devenind specialisti in ale intrarilor prin efractie. Pentru un hot experimentat, o usa fie ea si securizata, ori un rand in plus de incuietori, nu reprezinta nimic (poate doar o provocare). Daca vrei sa-ti stii familia si bunurile protejate trebuie sa apelezi la alternative mult mai inteligente si mult mai intimidante pentru rau facatori. O alarama efractie te poate scuti de toate pagubebele unei evntuale spargeri si iti poate oferi siguranta de care ai nevoie.

Cauti un furnizor in domeniul sistemelor de securitate care sa-ti ofere accesul la echipamente de ultima generatie? Consulta oferta celor de la AVB Security si alege solutia cea mai potrivita pentru siguranta ta. AVB Security, firma cu sediul in Timisoara, ofera solutii complete si moderne in domeniul sistemelor de securitate, punand la dispozitia clientilor o gama completa de echipamente antiefractie, precum si servicii de instalare, mententanta si service pentru acestea.

Din oferta AVB Security poti opta inclusiv pentru alarma efractie. Iti oferim solutii personalizate si o varietate de modele pentru fiecare tip de cladire in parte. Comercializam detectori antiefractie cu dubla tehnologie, sensibilitate reglabila, detectori antiefractie cu 90 de grade deschidere, numarator de impulsuri si suport original, detectori antiefractie de miscare si nu in ultimul rand, detectoare acustice pentru semnalarea geamului spart.

Alarma efractie-Protectie totala impotriva furturilor!

Furturile din locuinte sunt la ordinea zilei. O usa nesecurizata, un geam deschis si…pagubele devin majore. Asadar, nu lasa ca locuinta ta sa fie urmatoarea pe lista spargerilor. Instalarea sistelelor  de alarma (antiefractie) este necesara pentru protectia electronica a prsoanelor si a bunurilor impotriva furturilor.

Ce este alarma efractie?

Sistemele de alarma efractie sunt special concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde intr-o casa, cladire si sustrage obiecte de valoare. Fiind bazate pe tehnologii inovatoare, sistemele de alarma efractie detecteaza instantaneu prezenta infractorului, ajutand astfel la o reactie prompta din partea proprietarilor sau din partea celor prezenti in imediata vecinatate a imobilului respectiv.

De ce alarma efractie?

Simpla prezenta a echipamentelor de altertare luminoasa si acustica descurajeaza eventuale intrari prin efractie, oferind protectie sporita chiar prin factorul intimidare. Sistemele de alarma efractie se dovedesc extrem de eficiente in orice moment al zilei (in special noaptea) dar si in situatiile in care proprietarii sunt plecati de acasa.

De regula o alarma efractie este compusa din: centrala de alarma, tastaturi, telecomenzi, detectori de miscare, bariere in infrarosu, detectori de geam spart, plus alte echipamente suplimentare, in functie de nivelul de siguranta dorit.

Alarma efractie, doar prin AVB Security. Solutii personalizate si o gama completa de echipamente antiefractie!

Ori de cate ori vrei sa te simti protejat, apeleaza la AVB Security, expert in materie de echipamente securitate. Pentru o protectie desavarsita impotriva furturilor din locuinte, AVB Security iti pune la dispozitie alarma efractie, un sistem performant si usor de adaptat oricarei cladiri. Alarmele comercializate prezinta imunitate ridicata la alarmele false.

Solutiile AVB Security au fost deja implementate in cladiri de birouri, depozite si spatii industriale, spatii comerciale, hoteluri, institutii de invatamant, complexuri de apartamente si imobile din Timisoara. Daca si tu doresti sa te numeri printre clientii AVB Security, acceseaza www.avbsecurity.ro si comanda alarma efractie sau alte echipamente de acest gen din oferta noastra. In alegerea solutiilor de securitate, echipa AVB Security asigura servicii de consiliere gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *