sisteme de supraveghere video

Furturile din locuinte au devenit ¨specialitatea¨ celor certati cu legea. Ce se mai fura din casele romanilor? Se fura bijuterii, obiecte de arta, electroncie si electrocasnice, obiecte vestimentare si chiar..alimente. Exista si un interval in care hotii sunt mai activi: 08.00-18.00. Daca nu vrei sa fii luat prin surprindere de vigilenta si dexteritatea infractorilor, alege sa fii cu un pas inaintea lor. Mai exact, apeleaza la sisteme de supraveghere video.

Montate in interiorul sau exteriorul unei cladiri/incaperi, sistemele de supraveghere vido ofera accesul la un set complet de informatii (pe suport video, imagini live sau inregistrate). Poti afla tot ceea ce se intampla pe proprietatea ta, in lipsa ta, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Nu intamplator camerele de supraveghere se numara printre cele mai in voga si mai apreciate sisteme de securitate de piata de specialitate.

Vrei sa investesti intr-un sistem de securitate capabil sa surprinda detalii pe care ochiul uman le trece cu vederea? Vre imagini cu o rezolutie impecabila? Simplu: consulta oferta Badas Business si alege din gama completa de sisteme de supraveghere video.

Badas Business stie tot ce este nou pe piata de profil, astfel ca-ti propune cele mai noi si mai performante sisteme de supraveghere video.

Sisteme de supraveghere video-Pentru un nivel crescut de confort, de siguranta

Nu aduce anul ce aduce..ceasul rau! Orice locuinta poate fi tina hotilor. Acestia pot actiona la pont sau pot alege aleatoriu. Indiferent de procedura lor, bunurile tale sunt in pericol, la fel si familia. O singura investitie te poate proteja in totalitate: montarea unor sisteme de supraveghere video. Atente la orice miscare din perimetrul monitorizat (spatiu interior sau exterior), camerele de supraveghere ofera randament 100% zi/noapte.

De ce sisteme de supraveghere video?

Sistemele de supraveghere video iti ofera echipamentul de care ai nevoie pentru a-ti  putea desfasura activitatea. In plus, aceasta alternativa vine sa-ti protejeze bunurile si familia. Pot combate furtul, frauda, actele de violenta, intrarile prin efractie, actele de vandalism, etc.

Exista o gama variata de sisteme de supraveghere video: camere supraveghere fixe, camere supraveghere ascunse, camere dome 360 programabile, controlere video, DVR-uri. Echipamentele se achizitioneaza in functie de necesitati, de arhitectura cladirii, de modalitatea de accesare si control, etc.

In plus, sistemul de supraveghere video ofera si avantajul identificarii autorilor! Pot fi surprinse detalii de o claritate exceptionala, incepand cu trasaturile fetei, vestimentatie si chiar numere de inmatriculare ale masinilor.

Sistemele de supraveghere video pot fi amplasate fie in spatii publice (unitati de invatamant, institutii, banci, parcuri, parcari), fie in cele private (vile, case, apartamente). De asemenea, sistemele sunt ideale si pentru siguranta hotelurilor, pensiunilor, benzinariilor si spatiilor comerciale.

Badas Business-Furnizor sisteme de supraveghere video

Una dintre cele mai variate oferte in materie de sisteme de supraveghere video o gasesti la Badas Business. Specializata in comertul, instalarea, repararea si mentenanta sistemelor de securitate si echipamentelor de birotica, firma Badas Business iti pune la dispozitie sisteme de supraveghere video de la A la Z.

Poti opta pentru DVR-uri cu 4, 8, 16 sau 32 de canale, camere de tip Dome, Speed-Dome, IP cu lentila fixa sau varifocala etc. Marcile comercializate sunt Q-See, E-sol si Bentel. Solutiile pot fi adaptate atat la nivelul spatiilor rezidentiale cat si la necesitatile unei zone de tip industrial, comercial sau de alta natura.

Informatii suplimentare cu privire la sisteme de supraveghere video gasesti pe www. badas.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *