kit de supraveghere video

Control total si un sentiment de siguranta sporit. Acestea sunt, pe scurt, doua din marile avantaje oferite de supravegherea video-o solutie practica, inteligenta si accesibila pentru toti cei care doresc cresterea securitatii unei incinte precum si cresterea productivitatii (in cadrul unei afaceri). Supravegherea video este eficienta pentru toate aplicatiile, fie ca este vorba de cele rezidentiale, comerciale, industriale sau rezidentiale. Odata montat un sistem de supraveghere video obtii: micsorarea timpului de raspuns in situatii de criza, un control mai bun al angajatilor, dar si reducerea costurilor ce tin de securitate.

Daca ai decis sa investesti intr-un sistem de supraveghere video de ultima generatie, consulta oferta celor de la Big IT Solutions, companie ce are ca principal obiect de activitate furnizarea unei game largi de sisteme si produse destinate mentinerii securitatii imobilelor. Din oferta Big IT Solutions poti opta pentru kit de supraveghere video cu 4 camere de supraveghere AHD si DVR Eyecam.

Big IT Solutions comercializeaza kit de supraveghere video disponibil in mai multe variante, toate capabile sa redea o rezolutie impecabila, cu posibilitate de vizualizare de la distanta direct de pe telefonul mobil (iPhone, iPad, Android, Windows Phone). Preturile pentru kit de supraveghere video pornesc de la doar 900 de RON.

Kit de supraveghere video, doar prin Big IT Solutions. Solutii inteligente pentru o siguranta deplina!

Securitatea este o conditie de baza in ceea ce priveste sentimentul de confort. Pentru ca acest sentiment sa fie multiplicat, specialistii din domeniul sigurantei si securitatii iti pun la dispozitie o gama impresionanta de variante. Fie optezi pentru alarme antiefractie (solutia minima), fie pentru un sistem capabil sa te tina la curent 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 cu tot ceea ce se intampla acasa sau la birou. Este vorba de sistemul de supraveghere video, cea mai populara si rentabila solutie in domeniu.

Ce este un sistem de supraveghere video?

Sistemul de supraveghere video (sau CCTV) este un sistem de televiziune care opereaza in bucla inchisa. Mai exact, imaginile obtinute de sistemul de supraveghere video sunt disponibile numai utilizatorilor ce au dreptul de acces la circuitul inchis.  Exista sisteme alcatuite dintr-o singura camera de supraveghere si un monitor, sau sisteme cu minim 4 camere de supraveghere video + accesorii (kit  de supraveghere video).

Avantaje  sistem de supraveghere video

– permite vizionarea in direct sau inregistrata a evenimentelor (la o rezolutie excelenta)

– furnizeaza informatii complete sub forma de documentatii si dovezi

– ajuta la combaterea furtului si violentei (acasa sau la munca)

– descurajeaza persoanele rau intentionate

– acces facil la informatii

Big IT Solutions-Kit de supraveghere video, la preturi excelente!

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, apeleaza la Big IT Solutions si alege kit de supraveghere video-o varianta completa, pentru o monitorizare eficienta! In oferta Big IT Solutions gasesti sisteme fiabile adaptate oricaror spatii, indiferent de arhitectura. Iti punem la dispozitie kit de supraveghere video cu dual-stream si rezolutie playback. Setarile se realizeaza manual.

Kit-urile de supraveghere video poarta marca celor mai renumiti producatori in domeniu si sunt disponibile la preturi foarte bune.

Big IT Solutions iti ofera posibilitatea sa comanzi kit de supraveghere video direct de acasa, sau de la birou, prin intermediul unui singur click. Afla mai multe de pe www.bigit.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *