Ce sisteme control acces sa aleg?

Mediul business, in special, are nevoie de un foarte bun control al accesului si tocmai de aceea este recomandat sa se intrebuinteze sisteme control acces de ultima generatie astfel incat orice intrare sau iesire, data, ora si locatia sa fie in permanenta inregistrate.

Intrebarea care se pune in aceasta situatie este ce fel de sisteme de control acces sa se foloseasca deoarece exista foarte multe variante pe piata de specialitate. Pentru raspuns lasa-i pe profesionisti sa te ghideze. Security Broker iti pune la dispozitie sisteme care se vor potrivi 100% necesitatilor tale!

Beneficii sisteme control acces

 

De ce sa optezi si tu pentru sisteme control acces? Deoarece aceste sisteme iti aduc numeroase beneficii tie, familiei si/sau afacerii tale. Aceasta nevoie de control acces a aparut tocmai din cauza necesitatii de automatizare si implicit de securitate si din dorinta de a limita la maxim accesul unor persoane straine intr-o anumita institutie sau incapere. Pe de alta parte s-a dorit ca persoanele din interior, posesoare de carduri de acces sa poata intra si iesi ori de cate ori este nevoie, insa totul sa fie contorizat.

In momentul in care spui control acces spui si pontaj, prin acest sistem putand foarte bine sa controlezi numarul de intrari si de iesiri al unei persoane, ora, locul si data la care s-a folosit cardul de acces. Doar in acest mod vei putea gestiona foarte bine propria afacere.

Desigur, acest gen de sisteme control acces se folosesc in cadrul corporatist unde se intrebuinteaza de foarte multi ani chiar si in Romania, insa necesitatea de securitate s-a extins si catre cadrul rezidential si intalnim aceste metode de securitate chiar si printre persoanele fizice.

Sisteme control acces sunt indispensabile pentru o cat mai buna paza si protectie

 

Pentru un control cat mai eficient al intrarilor si iesirilor ai nevoie de sisteme control acces performante. Dar ce sisteme? De unde le poti cumpara? De la Security Broker, o companie din Bucuresti ce-ti propune sisteme control acces care-ti ofera posibilitatea de a inchide si de a deschide usile si portile folosind mai multe variante:

– Cod;

– Tag;

– Buton;

– Card;

– Cheie;

– Voce;

– Amprenta;

– De la distanta intrebuintand internetul.

Sistemele propuse de catre Security Broker stocheaza toate datele legate de ziua, ora si minutul la care s-a intrat sau s-a iesit cu ajutorul codului atribuit si te ajuta totodata sa depistezi si sa inchizi usile si portile deschise semnalizandu-le. Astfel, cu ajutorul sistemelor de control acces o cladire se poate proteja la maxim, cat si personalul din interior, echipamentele, depozitele si datele confidentiale.

Ce contine un astfel de sistem de control acces? Negresit are in componenta sa un controler, cartele sau carduri si cititoarele aferente, un soft de control acces, yale si butoane, electromagneti, turnicheti si amortizoare.

Ca sa fii sigur ca ai tot ce-ti trebuie, opteaza pentru kit-uri complete de sisteme control acces de la Security Broker. Acestea au preturi foarte bune de achizitie, pret in care este inclusa si garantia extinsa, dar si manopera de instalare de catre profesionistii Security Broker.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme control acces de la Security Broker. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Security Broker? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0748-095.686 sau trimite un e-mail pe adresa contact@securitybroker.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *