12-3-im-poza2-4673

Siguranta companiei dumneavoastra este la fel de importanta pentru noi ca si in cazul dumneavoastra, tocmai acesta fiindi si motivul pentru care XNS Media va ofera echipamente de supraveghere video de ultima generatie, precum si servicii profesionale de instalare sisteme de supraveghere. Acest serviciu se adreseaza atat companiilor cat si institutiilor care doresc sa isi mareasca gradul de siguranta prin instalarea unui sistem de camere video. Daca in cazul unui sistem de alarma putem vorbi de o securitate activa, in cazul celui de supraveghere, tehnic vorbind, discutam despre un mijloc de a asigura securitatea perimetrului in mod pasiv. Spunem acest lucru deoare in cazul unei alarme anti-efractie, faptasul este descurajat in a actiona, in timp ce sistemele de supraveghere permit identificarea faptasului sau suprinderea acestuia chiar in timpul actiunii de furt calificat.

O componenta principala a sigurantei

Daca ati decis ca aveti nevoie de serviciul nostru de instalare sisteme de supraveghere, iata cateva elemente de care puteti tine cont inainte de a alege una din solutiile propuse de noi. In primul rand, iainte de va propune o solutie, echipele noastre identifica toate punctele unde este necesara instalarea unei camere video, tinand cont, evident, si de propunerile dumneavoastra. De asemenea, tot in aceasta etapa se aleg si tipurile de camere video, fie ca vorbim de cele pentru exterior sau cele de interior. Aceasta etapa este foarte importanta deoarece tipul de camere video defineste atat calitatea imaginiilor precum si nivelul de siguranta oferit de catre acestea.

Instalare sisteme de supraveghere – o solutie completa pentru siguranta dumneavoastra

Echipele noastre de instalare sisteme de supraveghere v-ar recomanda sa folositi o combinatie dintre camerele video HD si cele IR pentru exterior, iar pentru interior imbinarea camerelor cu vizibilitate de 360o si cele HD dar si IR ar  maximiza nivelul de siguranta. Insa, cand vorbim despre sisteme de supraveghere, nu ne referim doar la camerele video, sistemele DVR (digital Video Recorder) sunt o prezenta obligatorie pentru orice sistem de supraveghere.

Unitatile DVR sunt cele care sotcheaza imaginile preluate de catre toate camerele video. In cursul procesului de instalare sisteme de supraveghere toate camerele video sunt cablate direct in unitatea de DVR. Sistemul de inregistrare permite stocarea imaginilor la calitate maxima. De obicei, sistemul de stocare este unul digital, echipat cu suficienta memorie pentru a inregistra imagini timp chiar si de cateva luni. Pe langa modulele DVR standard, mai exista si solutii de preluare imagini si inregistrarea acestora cu ajutorul unui computer.

Aceasta solutie DVR asistata de computer este cea mai recomandata de catre echipele noastre de instalare sisteme de supraveghere deoarece permite fara nici o problema marirea spatiului de stocare dar si functii unice de control si vizualizare a imaginilor.

Ca si concluzie, despre procesul de instalare sisteme de supraveghere va putem spune ca este foarte important sa va documentati inainte de a alege o solutie completa, in acest sens, echipele noastre va stau la dispozitie cu informatii complete si punctuale. Va asteptam pe siteul nostru, www.instalarecamere.ro pentru a afla mai multe despre serviciile noastre dar si despre siguranta dumneavoastra. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *