echipamente antiefractie

Vrei sa descurajezi infractorii si, totodata, sa imbunatatesti nivelul de securitate al locuintei/al afacerii? Specialistii recomanda echipamente antiefractie de la BestService-IT.

Echipamentele antiefractie sunt o necesitate pentru orice proprietate, rolul lor fiind acela de a tine persoanele neautorizate departe de spatiul tau privat. Simpla prezenta a sistemelor antiefractie descurajeaza furturile, actele de violenta, precum si actele de vandalism. Un sistem de avertizare in caz de efractie este o investitie importanta, si nu o cheltuiala sau un moft.

BestService-IT comercializeaza o gama variata de echipamente antiefractie, ideale atat zonelor rezidentiale cat si celor comerciale, industriale sau administrative. Firma timisoreana iti propune solutii inovatoare pentru un plus de protectie si siguranta. Printre echipamentele puse la dispozitie de BestService-IT se numara: modul de control, modul repetor, centrala alarma 6 zone, centrala alarma 8 zone, etc. De asemenea, in cadrul magazinului online BestService-IT gasesti produse antiincendiu, camere supraveghere, sisteme control acces si multe alte echipamente din sfera siguranta si protectie.

Asiguram cea mai comoda metoda de achizitionare a produselor de care ai nevoie: comanda online. Astfel, cu doar cateva click-uri ai echipamente antiefractie livrate direct la domiciliu.

Echipamente antiefractie-Pentru un plus de siguranta. Masuri eficiente impotriva furturilor din locuinte si nu numai

Zilnic, in Romania, sunt calcate de hoti, in medie, cate 5 case. Statisticile nu doar ca sunt ingrijoratoare ci sunt si in continua crestere, semn ca vigilenta persoanelor rau voitoare nu da semne de oboseala. La polul opus, proprietarii nu constientizeaza pericolul la care sunt expusi lasandu-si bunurile la indemana infractorilor. Ca masuri eficiente de protectie impotriva spargerilor si furturilor din locuinte/magazine/spatii private/sedii de birouri, specialistii recomanda echipamente antiefractie.

Ce sunt echipamentele antiefractie?

Un sistem de alarmare antiefractie are rolul de a preveni patrunderea neautorizata a persoanelor în anumite spatii, prin detectarea prezentei, alarmarea opto-acustica si alarmarea la distanta silentioasa a echipajelor de interventie.

Din ce este compus un echipament antiefractie?

1. Elemente de detectie: senzori ce au rolul de a detecta prezenta neautorizata a persoanelor dintr-o incinta

2. Tastaturi de comanda: cu ajutorul lor utilizatorul poate opera sistemul

3. Centrala de alarmare: echipamentul principal care gestioneaza intregul sistem

4. Echipamente de transmitere alarma: fac posibila comunicarea informatiilor catre dispeceratul de interventie rapida

5. Echipamente de avertizare optico-acustica

Care sunt avantajele unui echipament antiefractie?

– Alarmare imediata in caz de patrundere prin efractie

– In functie de modelul echipamentului, este posibila comandarea sistemului prin intermediul telefonului mobil, ceea ce inseamna un plus de confort pentru utilizator

– Control facil asupra angajatilor

– Simpla prezenta a unor astfel de echipamente descurajeaza, din start, orice tentativa de furt, intrare prin efractie, act de vandalism sau violente la locul de munca

– Montaj facil

– Pret accesibil

De unde comanzi echipamente antiefractie?

Daca esti in cautarea unei firme specializata in comercializarea de echipamente antiefractie, oferte avantajoase gasesti la BestService-IT.  Echipamentele antiefractie pe care le punem la dispozitia clientilor raspund necesitatii de siguranta, ele fiind usor de instalat, de utilizat si de intretinut, cu o durabilitate indelungata si cu performante excelente.

Poti contacta BestService-IT si in cazul in care ai nevoie de servicii de service, intretinre, depanare si diagnosticare calculatoare, consultanta IT, instalare si depanare PC prin Remote, instalari de sisteme de operare, devirusari etc.

Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi echipamente antiefractie, acceseaza www.bestservice-it.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *