Echipamente antiefractie de la BestService-IT

Instalarea unor echipamente antiefractie sunt absolut necesare deoarece reprezinta o protectie electronica a oamenilor, in primul rand, dar si a bunurilor, stand in calea furturilor. Daca in trecut aceste echipamente antiefractie erau destul de scumpe pentru omul de rand, in zilele noastre ele pot fi cumparate de oricine, preturile fiind accesibile. Important este ca descurajeaza infractorii prin simpla lor prezenta, iar in cazul in care acestia nu le-au bagat de seama, avertizeaza acustic si/sau optic.

Ce sunt echipamente antiefractie?

 

Echipamente antiefractie sunt acele sisteme de alarmare care au rolul de a preveni orice patrundere neautorizata a unor persoane straine in spatiile protejate cu astfel de echipamente antiefractie.

Cum functioneaza echipamente antiefractie? Ele reprezinta un ansamblu care detecteaza prezenta, pentru ca mai apoi sa declanseze alarmarea opto-acustica si, in cele din urma, alarmarea silentioasa, la distanta, a echipamentelor de interventie.

Din ce sunt alcatuite aceste echipamente antiefractie? Ele au la baza urmatoarele:

1. Elementele de detectie. Aceste echipamente profesionale au roul de a detecta orice prezenta neautorizata;

2. Tastaturile de comanda. Sunt echipamente periferice ce functioneaza pe baza unei parole de acces, astfel incat intreg sistemul antiefractie sa fie coordonat cat mai usor de catre utilizator;

3. Centrala de alarmare. Aceasta este capul sistemului antiefractie si de ea se leaga toate elementele sistemului, pentru ca astfel gestionarea intregului ansamblu sa fie cat mai usoara;

4. Echipamentele de avertizare pe cale opto-acustica. Sunt deosebit de importante deoarece ele au rolul de a speria hotii si de a avertiza, totodata, pe toti cei din preajma ca s-a produs o incalcare a legii. Au la baza sunetul si luminile si atrag atentia asupra patrunderii prin efractie intr-un mod mai mult decat evident;

5. Echipamentele de avertizare rapida/transmitere a alarmei sau comunicatoare. Exista cativa utilizatori predefiniti care, in cazul unei patrunderi prin efractie, sunt instiintati de catre acest sistem performant. Este vorba despre diferite persoane care au acces la sistem sau dispeceratul de interventie. In acest mod, totul se va petrece rapid, iar infractorii nu au sanse de scapare.

De asemenea, mai putem aminti de detectoarele de geam spart – acest lucru se realizeaza prin analizarea atenta a infrasunetelor si a spectrului audio -, de detectoarele de soc – au o sensibilitate ridicata, ce poate fi reglata, si se folosesc in special cand este vorba despre paza si protectia unui tezaur -, de contactele magnetice – acestea protejeaza usile si ferestrele si se monteaza in puncte strategice -, dar si de acumulatori – au un rol deosebit permitand echipamentelor sa ramana in functiune chiar si atunci cand s-a luat curentul.

Echipamente antiefractie, varietate si preturi bune cu BestService-IT

 

Pentru siguranta locuintei, magazinului sau afacerii tale, a familiei si a bunurilor, echipamente antiefractie sunt o solutie potrivita. Acum, le poti cumpara si online, din magazinul BestService-IT.

Echipamentele antiefractie pe care aceasta companie le comercializeaza sunt, in primul rand, de calitate, sunt rezistente si au durata mare de viata, se instaleaza usor, se intretin usor si au si preturi bune de achizitie, astfel incat tu sa faci o alegere excelenta in functie de nevoile tale de paza si protectie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege echipamente antiefractie de la BestService-IT. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele BestService-IT? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0746-851.493 sau trimite un e-mail pe adresa office@bestservice-it.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *