Eficienta maxima cu un DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C

Pentru siguranta deplina, alege si tu un DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C de la Big IT Solutions, care ti-l ofera la un pret redus si atragator. Cert este ca acest echipament este profesional si este realizat de catre un producator de renume, Streamax, o marca recunoscuta pentru produsele sale de calitate, astfel ca investitia ta va fi bine plasata.

DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C. Putina istorie nu strica

 

Streamax are mare reputatie in intreaga lume, fiind o marca recunoscuta international pentru calitatea deosebita a produselor comercializate. Astfel, Streamax se axeaza in permanenta pe cercetare si pe dezvoltare pentru a oferi intotdeauna numai ce-i mai bun tuturor celor care au incredere in produsele sale.

Ce-ti ofera Streamax? Incepe cu proiectare si apoi incheie cu fabricarea si vanzarea de modele de DVR, originale, ce pot fi folosite pentru uz mobil, dar si pentru uz fix. Cu peste 500 de angajati, 150 de ingineri care se ocupa in permanenta de evolutia firmei, cu 20 de patente proprii, marca Streamax reprezinta o alegere potrivita pentru atunci cand iti doresti siguranta deplina pentru casa ta.

Cine foloseste produse de la Streamax? Toata lumea! Inclusiv chinezii folosesc pentru DVR-urile lor componente realizate de catre celebra marca Streamax, de la unitati asamblate OEM, pana la placi complete sau algoritmi de compresie. Multe companii ce ofera solutii DVR clientiilor se folosesc si de unitati centrale sau de platforme realizate de catre Streamax, si aici amintim de Longse si Q-See.

Tinand cont si de faptul ca toate produsele Streamax, inclusiv DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C, au un pret bun de achizitie, intrand in competitie acerba cu alti furnizori, marca Streamax a iesit mereu invingatoare, fiind intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti.

Care este filozofia care a facut din Streamax un nume cu renume? Putem enumera urmatoarele principii ale acestei companii:

– cooperare cu clientul, dar o cooperare din toata inima, ceea ce se simte cu adevarat;

– Streamax este la fel de pasionata ca si tine si-ti sta alaturi oferindu-ti o mana de ajutor;

– a scos pe piata sute de milioane de echipamente de paza si protectie care servesc oamenilor de pretutindeni;

– experienta si varietatea sunt principii de baza ale companiei;

– iti ofera sisteme profesionale de securitate;

– daca esti din China, beneficiezi si de service a acestor sisteme de securitate.

La Big IT Solutions gasesti DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C la pret atragator!

 

Crezi ca-ti este imposibil sa te bucuri si tu de numeroaseele avantaje ale unui DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C? Nimic mai gresit! Chiar daca esti din Romania, exista un furnizor de incredere, un partener Streamax care pune la dispozitia tuturor doritorilor de sisteme de supraveghere de calitate acest DVR la un pret mai mult decat atragator.

Intra online, in magazinul Big IT Solutions, si vei gasi DVR-ul dorit la un pret redus. Studiaza in detaliu toate caracteristicile tehnice ale acestui DVR si bucura-te de faptul ca este vorba despre un echipament profi pe care-l poti accesa chiar si cu telefonul mobil si care-ti va oferi siguranta de care ai nevoie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege DVR 4 canale Full D1 Streamax 7104C de la Big IT Solutions. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Big IT Solutions? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0748-696.867.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *