camere IP supraveghere

Moderne si versatile, camerele de supraveghere IP te tin la curent 24 din 24 de ore cu tot ceea ce se intampla la tine acasa sau la birou. Conectate la internet, camerele IP iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru linistea si siguranta ta. Mai precis, indiferent de locatia in care te afli, accesand internetul de pe calculator sau telefonul mobil, stii in orice moment ce se intampla la tine acasa! Mai mult, camerele de supraveghere IP sunt ideale si pentru monitorizarea parcurilor auto sau pentru monitorizarea activitatilor de pe santierele de constructii.

Daca pui siguranta pe primul loc si vrei sa achizitionezi camere IP supraveghere inovatoare la super-preturi, apeleaza la eView, companie specializata in domeniul IT. eView iti pune la dispozitie o gama completa de  camere IP supraveghere din noua generatie, menite sa-ti trimita non-stop imagini live de la locatia monitorizata. Astfel, printr-o simpla conexiune la internet poti vedea imagini in timp real de acasa sau din alte zone protejate, asemenea unei transmisiuni TV live.

eView nu iti popune simple camere IP supraveghere, ci vine in intampinarea ta cu solutii ingenioase si aplicatii de ultima generatie, totul pentru ca sentimentul tau de confort sa fie sporit.

Aplicatia de monitorizarea video la distanta eView ofera un set complet de informatii vitale despre obiectivul supraveghetat, precum si imagini clare de la fata locului. Camerele IP supraveghere comercializate de eView pot fi montate atat in spatii rezidentiale, in unitati de invatamant, precum si in spatii comerciale, sedii administrative, birouri, hale industriale sau depozite.

Camere IP supraveghere- Ochii din umbra

Siguranta familiei este prioritara pentru noi toti. Tinand cont de cresterea numarului de furturi din locuinte, atacuri si acte de vandalism, este esential sa apelam la masuri suplimentare de protectie, menite sa descurajeze infractiunile de orice tip. Din categoria masurilor eficiente de protectie fac parte si camerele de supraveghere.

Daca pana nu demult camerele analogice sau sistemele de alarma erau suficiente pentru cei care doreau sa se bucure de liniste, astazi tehnologia aduce in prim-plan o alternativa cu mult imbunatatita: camere IP supraveghere. Acestea nu numai ca inregistreaza activitatile din perimetrul monitorizat, ci ofera transmisiuni live utilizatorilor. Cu alte cuvinte, te conectezi la internet (de pe calculator, laptop, iPad sau telefon) si vezi in timp real ce se intampla la tine acasa si nu numai! Simplu, rapid si inteligent!

In plus, camerele IP pot functiona 100% autonom, doar cu alimentare de la reteaua electrica si pot reda imagini atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte (datorita LED-urilor in infrarosu).

eView- Camere IP supraveghere si aplicatii software ingenioase!

Indiferent ca esti plecat in vacanta ori in interes de serviciu, eView te tine conectat cu tot ceea ce te intreseaza, de acasa! Fiind specializata in servicii de consultanta IT&C, servicii mentenanta, software la comanda, retele internet si nu in ultimul rand, in monitorizare video la distanta, eView este solutia ideala pentru achizitionarea de camere IP supraveghere.

Sistemele de supraveghere propuse de eView ofera, dincolo de transmiterea non-stop a imaginilor de la locatia data, si stocarea unui anumit numar de poze/minut, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.

Mai mult, prin aplicatia eView primesti automat un e-mail de doua ori pe zi, ce contine poze de la ora 12 PM si 18 PM, precum si un filmulet la sfarsitul zilei, de cateva minute, sub forma unui rezumat.

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda camere IP supraveghere, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *