Sistem-detectie-perimetrala-HJpYSPentru protejarea oricarui spatiu privat de persoanele nedorite sau raufacatori, Helinick ofera un sistem detectie perimetrala. Pentru siguranta ta si pentru protectia bunurilor printr-un sistem performant, ai nevoie de echipa firmei Helinick. Un astfel de sistem reprezinta o bariera impotriva patrunderilor prin efractie menit sa descurajeze si sa impiedice savarsirea de astfel de abuzuri asupra spatiului privat. Compania Helinick nu numai ca ofera spre comercializare acest sistem detectie perimetrala, dar si monteaza astfel de sisteme persoanelor interesate, fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice.

Serviciile de instalare a acestor sisteme sunt profesioniste si oferite de catre o echipa de specialisti in acest domeniu. Sistemele de protectie perimetrala au rolul de a proteja proprietatile rezidentiale, comerciale, imobile diverse. Helinick recomanda utilizarea acestor dispozitive impreuna cu un sistem de supraveghere video pentru un grad ridicat de securitate. Fiecare produs si proiect desfasurat este unic, adaptat cerintelor fiecarui client. In plus, lucrarile oferite respecta normele din domeniu si detaliile tehnice din faza de cercetare si proiectare. Sistemele oferite de Helinick sunt fiabile, special concepute pentru a asigura un grad ridicat de protectie.

Sistem detectie perimetrala – Pentru siguranta de care ai nevoie!

Helinick ofera sisteme de detectie perimetrala persoanelor interesate pentru mai multe aplicatii din domeniul securitatii. Sistemul de detectie perimetrala are scopul de a limita accesul neautorizat intr-un anumit spatiu. Acest tip de sisteme este realizat pentru a rezista la intemperii si diferite conditii de mediu extreme cum ar fi variatii de temperatura, raze solare si umiditate. Pentru proiectarea si instalarea corespunzatoare a unui astfel de sistem de detectie perimetrala, echipa firmei va realiza si analiza factorilor de risc din spatiul respectiv. Sistemul de detectie perimetrala ofera posibilitatea de a detecta incercarile de patrundere fara drept in perimetrul supravegheat, transmiterea alarmei catre un dispecerat, precum si localizarea zonei de alarmare. Solutiile oferite sunt personalizate in urma analizarii riscurilor de securitate si siguranta.

Sistemele de detectie perimetrala utilizeaza atat tehnologii comerciale, cat si militare, cum ar fi detectori IR, senzori de vibratie, sisteme de cabluri pre-tensionate si senzitive, bariere cu microunde sau sisteme radar care au incorporate camere video. Experienta firmei in managementul proiectelor determina furnizarea unor solutii tehnologice la cele mai inalte standarde de calitate pentru a oferi securitatea si siguranta de care ai nevoie. Helinick ofera solutii care se adapteaza perfect la nevoile si solicitarile beneficiarilor. Angajatii firmei primesc instruire tehnica specifica fiecarui sistem comercializat astfel ca iti vor oferi informatiile de care ai nevoie.

Apeleaza la Helinick!

Compania Helinick dispune de o echipa experimentata si profesionista care ofera solutii pentru cele mai dificile probleme. Societatea ofera solutii de integrare a sistemelor de siguranta, fiind lideri pe piata romaneasca. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul sigurantei si al securitatii, echipa firmei iti va putea oferi orice informatii ai nevoie si servicii personalizate pentru tine. Compania militeaza pentru satisfacerea cerintelor clientilor si implementarea unor platforme eficiente de securitate. Opteaza pentru un sistem detectie perimetrala performant de la Helinick care o sa iti ofere siguranta si securitatea pe care ti le doresti.

 

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *