Sistem integrat de securitate de la Helinick, siguranta prin tehnologie!Datorita faptului ca in societatea de azi se savarsesc infractiuni in fiecare zi, siguranta si integritatea fizica sunt din ce in ce mai importante. Atat pentru societati, cat si pentru persoane particulare, aceste sisteme integrate de securitate sunt apte sa descurajeze infractiunile si sa ofere linistea si confortul de care au nevoie beneficiarii. Acest sistem integrat de securitate este menit sa protejeze bunurile si persoanele, cat si sa previna anumite pagube. Securitatea este necesara in toate domeniile de activitate, spatii comerciale, cladiri de birouri, companii si orice alte tipuri de spatii.

Fiecare cerinta si solicitare a clientilor sunt tratate cu maxima promptitudine si profesionalism, oferind solutii de top. Societatea de renume Helinick detine o vasta experienta si pregatire in domeniul securitatii si sigurantei, oferind astfel utilizatorilor produse adaptate dupa necesitatile acestora. Fiind la curent cu toate tehnologiile si inovatiile in acest domeniu, ai garantia calitatii si a unor produse incadrate in normele optime de calitate. Compania ofera acest tip de produse, persoanelor fizice si celor juridice deopotriva, de oriunde din Romania.

Ce inseamna un sistem integrat de securitate?

Faptul ca este un sistem integrat semnifica administrarea tuturor echipamentelor la un singur panou de comanda. De un singur panou pot fi conectate sisteme antiincendiu, de control al accesului, cat si antiefractie. Helinick ofera o varietate de sisteme integrate de securitate astfel ca il vei putea alege pe cel mai potrivit pentru tine. In cazul in care nu stii care dintre produse sunt mai bune, echipa firmei iti va oferi indicatii si sfaturi pertinente. Produsele sunt fiabile, eficiente si realizate dupa ultimele tehnologii in domeniu. Pe langa produsele de top puse la dispozitia clientilor, echipa firmei Helinick asigura celor interesati si servicii de consultanta, instalare, executie, intretinere si implementare a dispozitivelor de securitate. Modelele de sisteme integrate de securitate sunt proiectate pentru un plus de protectie si siguranta, fiind fiabile si rezistente.

Sistemele integrate de securitate sunt compacte si mult mai la indemana decat celelalte. In functie de fiecare spatiu in parte, echipa societatii poate oferi solutii diverse si personalizate. Echipa firmei te va ajuta sa monitorizezi constant functionarea produselor oferind instruire tehnica de specialitate pentru fiecare sistem, indiferent de model si de complexitatea acestuia. Sistemele au functii diverse, iar montajul acestor dispozitive se realizeaza in conformitate cu normele din domeniu si detaliile din etapa de analiza. Sistemele pot avea functii de monitorizare in timp real, operare a unor comenzi de la distanta, dar si introducerea unor functii de timp.

Contacteaza echipa Helinick!

Produsele disponibile intr-o varietate de modele si cu functii diferite se pliaza pe necesitatile si cerintele beneficiarului. Doar la Helinick vei avea la dispozitie sisteme integrate de securitate, sigure si eficiente. La inceput, aceasta companie importa astfel de sisteme, iar ulterior s-a dezvoltat realizand solutii integrate ale sistemelor de siguranta. Helinick este specializata in asigurarea de sisteme si servicii in domeniul sigurantei si al securitatii. Informatii aditionale vei putea obtine printr-un apel telefonic sau prin intermediul site-ului firmei Helinick. Optand pentru astfel de sisteme nu vei fi niciodata dezamagit, iar securitatea ta va fi intotdeauna pe primul loc.

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *