sistem control acces

Vrei sa controlezi orele la care angajatii tai sosec si pleaca de la munca? Iti doresti o masura de protectie suplimentara, menita sa tina persoanele neautorizate departe de zona de interes? Pentru ambele situatii exista o singura solutie: sistem control acces.

Cu alte cuvinte, un astfel de sistem limiteaza accesul persoanelor in diferite spatii, in momente diferite de timp, contribuind in acest mod la marirea gradului de securitate. In plus, un sistem control acces ofera administratiei un control riguros asupra angajatilor, cu evidentierea  activitatii prin rapoarte detaliate.

Helinick, companie cu peste 20 de ani de experienta in domeniul securitatii si sigurantei, vine in sprijinul clientilor cu o gama completa de sisteme control acces, sub forma celor de control fizic si logic, sub forma barierelor de circulatie, smart-cardurilor, badge-urilor personalizate, precum si altor solutii electromecanice, electronice, IT si biometrice. Poti opta din catalogul nostru de solutii pentru un sistem control acces disponibil in mai multe variante, ideal fie pe post de infrastructura pentru sisteme mai complexe, fie interconectat la cele existente.

Sistem control acces – Siguranta si control. Protectie si productivitate

Orice institutie  necesita sisteme performante de siguranta prin care sa-si protejeze atat investitia, cat si anagajatii. Dincolo de sisteme de monitorizare video, un spatiu are nevoie si de un sistem control acces, independent sau in retea.

Sistemele de control acces permit atat restrictionarea si monitorizarea accesului, cat si directionarea traficului inspre, dinspre si in cadrul unei locatii. Pe scurt, aceste sisteme reprezinta unele dintre cele mai sigure si mai eficiente metode de protectie a unui obiectiv.

Astfel de sisteme sunt extrem de complexe, incepand cu cele care permit simpla deblocare a usii si terminand cu cele care permit accesul in zona restrictionata doar in urma scanarii faciale. Un sistem control acces este compus, in general, din urmatoarele elemente: cititoare, controlere, yale si un software pentru gestionarea accesului in zona. In functie de tipul comunicarii, echipamentele de control acces pot functiona independent (permit accesul printr-o usa a mai multor utilizatori, dupa un program prestabilit) sau in retea (permit corelarea informatiei de catre unitatile centrale de control acces).

Indiferent de caracteristicile spatiului protejat, un sistem control acces reprezinta o investitie avantajoasa, atat pe termen scurt si mediu, cat si pe termen lung. Motivul? Sistemul de control acces permite o persoanlizare eficienta, in functie de necesitatile tale si in functie de nivelul de securitate de care ai nevoie.

Bucura-te de avantajele unui sistem control acces, doar prin Helinick!

Atunci cand vine vorba de siguranta, nu este loc de compromisuri, de aceea este recomandat sa ai alaturi experienta si profesionalismul unei companii cu traditie. O astfel de companie este Helinick, cea care iti pune la dispozitie orice tip de sistem control acces. Usurinta utilizarii, nivelul de securitate furnizat, adaptabilitatea la situatii diverse, toate acestea sunt aspecte prioritare pentru noi in ceea ce priveste proiectare sistem control acces.

Sistemele de control acces propuse de Helinick se pot adapta la specificul fiecarei companii sau institutii, fiind deosebit de flexibile si performante in acelasi timp.  Oferta cuprinde si sisteme de pontaj si ticketing, cu rolul de eficientizare a calculului privind timpul petrecut la munca.

In serviciile furnizate, mizam pe tehnologia de varf dar si pe solutii moderne, adaptate exigentelor. Asadar, pentru a avea garantia unui sistem control acces de ultima generatie, persoanlizat, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *