pompe-portabile    Focul face parte din gama celor mai utilizate resurse, insa se afla si printre factorii care duc la cele mai multe dezastre. Bariera intre “util” si “periculos” este una foarte mica; chiar si cea mai mica scanteie poate provoca un incendiu. Cum nu putem renunta la utilizarea focului, ne ramane o singura solutie, si anume, sa incercam sa facem tot posibilul pentru a preveni incendiile sau pentru a ne pregati in cazul in care va trebui sa infruntam un incendiu. Ai auzit vreodata de pompe portabile incendii? Ei bine, aceste echipamente sunt exact ceea ce iti trebuie pentru a-ti proteja familia, locuinta si bunurile materiale. In cazul in care nu stii de unde poti achizitiona astfel de echipamente pentru stingerea incendiilor, iti recomandam sa arunci o privire peste gama vasta de produse oferite de firma Industrial Cruman!

Avantajele unei pompe portabile pentru incendii

Indiferent de zona in care locuiesti, este recomandat sa ai un astfel de echipament care sa te ajute sa actionezi primul in caz de incendiu. Fie ca locuiesti in mijlocul orasului, fie ca locuiesti la kilometri intregi de cea mai apropiata asezara umana, exista riscul ca pompierii sa nu poata ajunge la tine inca din primele momente ale incendiului; mai mult decat atat, au existat o multitudine de cazuri in care, cu toate ca au ajuns la timp, pompierii nu au avut la dispozitie o sursa de apa pe care sa o poata folosi pentru a stinge incendiul si au fost nevoiti sa utilizeze alte metode, mai putin eficiente.

In cazul in care decizi sa achizitionezi o pompa portabila pentru incendii, nu va mai trebui sa te ingrijorezi din cauza riscului de a-ti pierde locuinta din cauza flacarilor; acestea sunt foarte usor de manevrat si de folosit, astfel incat vei putea sa stingi flacarile de unul singur. Indiferent de locul in care locuiesti sau de tipul de locuinta pe care il detii, o pompa portabila pentru incendii iti poate salva viata si agoniseala de-o viata!

Despre pompele portbile pentru incendii Industrial Cruman

Industrial Cruman iti pune la dispozitie o gama vasta de echipamente utilizate in stingerea incendiilor; marea parte a acestor echipamente este destinata echipelor care se ocupa cu aceasta activitate, insa pompele portabile pentru incendii sunt destinate persoanelor obisnuite, care incearca sa isi protejeze locuinta impotriva flacarilor. Printre pompele pentru stingerea incendiilor oferite de compania Industrial Cruman se afla si pompele Armstrong; aceste echipamente iti ofera o gama vasta de avantaje:

–         Sunt foarte usor de instalat , iar procesul nu necesita foarte mult timp

–         Iti ofera o eficienta maxima de pompare, in ciuda dimensiunilor reduse

–         Utilizeaza o singura sursa de apa

–         Iti sunt puse la dispozitie intr-un pachet complet, iar echipamentele indeplinesc conditiile NFPA-20

Tot la capitolul pompe de incendii, Industrial Cruman iti poate pune la dispozitie fie pompe cu motor electric, fie pompe cu motor diesel. Indiferent de tipul pompei, componentele sunt aceleasi: pompa / motorul, manometre pe aspiratie si pe refulare, tabloul de comanda al pompei, supapa de respiratie, supapa de siguranta, pompa jockey si schidul de sustinere (sau constuctia de baza)

Alege pompe portabile incendii oferite de firma Industrial Cruman! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.cruman.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *