Instalare camere de supraveghere cu Napa Impex

Muresenii au noroc! De ce? Pot beneficia de instalare camere de supraveghere la standarde ridicate de calitate, astfel incat siguranta lor, a familiei si a afacerii sa fie deplina. Cine se ocupa cu prestarea acestui serviciu? Napa Impex, o echipa de meseriasi care vor face totul, de la A la Z, de la proiectare si pana la instalare camere de supraveghere pentru toti doritorii!

Instalare camere de supraveghere. Stiai ca?

 

Despre camerele de supraveghere se pot spune multe, marunte si… curioase. Acestea au evoluat de-a lungul timpului pentru a ajunge in forma binecunoscuta din zilele noastre, oferind protectie maxima locuintelor personale, sediilor de birouri, centrelor comerciale, bancilor sau diverselor institutii de stat sau particulare care doresc sa stie in permanenta ce se intampla, cine intra din cladire si cine iasa.

Astfel, statisticile estimeaza ca exista un numar impresionant de camere de supraveghere in intreaga lume, aproximativ 25 de milioane. Desigur, aceste camere de supraveghere sunt functionale si functionabile. Insa tu stii cand a luat nastere prima camera de supraveghere video sau CCTV? Anul de gratie este 1942, iar scopul acestei camere era acela de a vedea indeaproape lansarea rachetei germane pe numele ei Rocket V2. Insa, in mod public, catre toti doritorii, camerele de supraveghere au fost scoase pe piata in anul 1962, adica 20 de ani mai tarziu. Cu siguranta in acest timp CCTV au fost mult imbunatatite, iar costurile de productie micsorate.

Din cele 25 milioane de camere de supraveghere mentionate anterior, aproximativ 3.000 se afla pe Aeroportul Singapore, fiind cel mai mare sistem CCTV din intreaga lume. In Anglia exista o camera de supraveghere video la fiecare om, densitatea cea mai mare fiind atinsa in Londra. Stiai ca de fiecare data cand folosesti un ATM esti filmat? Nu oricum, ci din 2 parti, atat de camerele CCTV de la exterior, cat si de camerele amplasate in interiorul acestuia.

Expertii considera ca CCTV ar putea scadea rata infractionalitatii cu peste 65%, hotii de locuinte fiind intimidati de prezenta lor. Oricum, statisticile estimeaza, cel putin in Marea Britanie, ca numarul de CCTV va creste de 10 ori in urmatorii 5 ani. Cu siguranta si Romania se va alinia acestor standarde, iar serviciul de instalare camere de supraveghere va fi unul dintre cele mai cautate din domeniul securitatii, pazei si protectiei.

Cine se ocupa de instalare camere de supraveghere in judetul Mures?

 

Daca locuiesti in judetul Mures si doresti sa beneficiezi de serviciul de instalare camere de supraveghere exista un nume care te poate ajuta: Napa Impex. Aceasta are o experienta de peste 20 de ani in montarea de CCTV, iar experienta in domeniu, cat si personalul calificat si toate resursele necesare, face ca Napa Impex sa fie o alegere potrivita.

In primul rand, Napa Impex este cea care-ti furnizeaza camerele de supraveghere dorite, sisteme de calitate superioara, si tot ea se ocupa si de instalarea acestora in orice spatiu in care se doreste un grad sporit de securitate. Nu conteaza ca este locuinta personala, hala industriala sau scoala, Napa Impex iti va proiecta sistemul CCTV si-l va monta intr-un mod profi!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege instalare camere de supraveghere de la Napa Impex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Napa Impex? Pentru detalii, suna la numarul 0722-330.858 si 0265-315.268 sau trimite un e-mail pe adresa office@napa.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *