instalare camere supraveghere

Ai decis ca ai nevoie de o metoda suplimentara de protectie pentru familia ta, motiv pentru care ai achizitionat camere de supraveghere, bineinteles,  cu perfromante ridicate. Pana aici nimic mai simplu, nimic mai corect. Afla insa ca pentru ca investitia sa-si merite banii, un detaliu esential este instalarea propriu-zisa a camerelor de supraveghere. Instalate intr-un unghi mort, camerele sunt ca si inexistente, rezultatele la fel. Pentru o instalare ca la carte, cel mai simplu este sa apelezi la o firma specializata in serviciul instalare camere de supraveghere.

Activa de peste 23 de ani pe piata de profil din Romania, Napa Impex iti pune la dispozitie serviciul instalare camere supraveghere-un serviciu executat de personal calificat, cu vaste cunostinte in domeniu. Napa Impex dispune de toate resursele necesare pentru a asigura clientilor sai lucrari de instalare camere supraveghere in conformitate cu cele mai inalte standarede calitative.

Echipa Napa Impex instaleaza camere de supraveghere pe orice obiectiv, fie ca este vorba de unul rezidential, industrial, administrativ ori comercial.

Pe langa instalare camere supravghere, Napa Impex se ocupa de proiectarea sistemului de supraveghere, oferind, totodata, si servicii de consiliere in domeniu. Pe scurt, Napa Impex este furnizor de solutii complete in materie de securitate!

Instalare camere supraveghere-Detaliul care face diferenta!

Statisticile arata ca simpla prezenta a unor camere de supraveghere (amplasate la interiorul sau exteriorul unei cladiri) descurajeaza, din start, orice actiune a hotilor. Deci, instalarea unor camere de supraveghere reprezinta o investitie optima, menita sa garanteze siguranta familiei si a afacerii. Exista, insa, un mic detaliu care necesita o atentie deosebita. Este vorba de instalarea camerelor de supraveghere. Orice gresala poate sa coste!

Cum se intaleaza corect camerele de supraveghere

Indiferent de performantele pentru care au fost proiectate, camerele de supraveghere necesita, in primul rand, o instalare corecta. Iata cateva sfaturi pentru un randament maxim.

1. Primul pas: alege cu atentie locul in care vor fi instalate camerele de supraveghere. Urmareste ca locul monitorizat sa fie cuprins in detaliu, fara unghiuri moarte si fara obstacole. Poti instala camerele la vedere.

2. Identifica punctele vulnerabile ale proprietatii si incearca ca cuprinzi o suprafata cat mai vasta. Pentru asta, este recomandat sa instalezi mai multe camere de supraveghere, fixe sau rotative

3. Pentru imagini cu o claritate buna, masoara distanta din locul in care va fi amplasata camera de supraveghere pana la obiectivul pe care vrei sa il supraveghezi.

4. Chiar daca au acelasi scop, camerele de interior sunt diferite de cele de exterior, motiv pentru care au nevoie de o instalare adecvata, diferita una fata de cealalta

5 Daca vrei sa scapi de un efort in plus si sa obtii o instalare corecta (pe termen lung si conform manualului), apeleaza la o echipa calificata in domeniu.

Napa Impex-Proiectare si instalare camere supraveghere

Ori de cate ori vrei sa te simti in siguranta, acasa sau la birou, alege camere de supraveghere adaptate exigentelor tale si arhitecturii spatiului. Si pentru ca rezultatele sa fie imediat vizibile, opteaza pentru o instalare profesionista. Napa Impex iti sta la dispozitie atat cu servicii de proiectare camere supraveghere, cat si cu instalare camere supraveghere.

In instalarea camerelor de supraveghere vor fi luate in considerare aspecte ce tin de: spot, rezolutie, sensibilitate, obiective folosite, tensiune de alimentare, etc.

Pentru instalare camere supraveghere, acceseaza www.napa.ro si afla mai multe informatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *