Instalare sisteme control acces de calitate numai cu Snake Security

Daca doresti o instalare sisteme control acces si nu stii la cine sa apelezi, noi iti recomandam sa iei legatura cu specialistii firmei de renume Snake Security. Cu ajutorul acestora vei reusi sa dispui in cel mai scurt timp de un sistem de control acces deosebit de performant avand un pret al investitiei cu un raport calitate pret deosebit de avantajos pentru tine. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum echipa firmei Snake Security

Instalare sisteme control acces – ce reprezinta acest lucru?

Instalare sisteme control acces reprezinta o metoda sigura si eficienta de protectie a unui obiectiv, lucru datorat restrictionarii accesului persoanelor si autovehiculelor in zona controlata si supravegheata.

Accesul in zonele controlate se poate realiza numai in baza unor carduri de acces ce nu pot fi utilizate decat de angajatii tai. Acest sistem prin functiile sale confera un control deplin al accesului in zonele controlate si evidentieaza activitatile cu ajutorul unor rapoarte detaliate ale accesului in baza carora poti realiza si pontajul zilnic al angajatilor tai.

Instalare sisteme control acces – avantajele conferite de aceste sisteme

Avantajele oferite prin instalare sisteme control acces sunt numeroase, iar in continuare vom enumera o parte dintre acestea, dupa cum urmeaza:

– Permit identificarea accesului in zonele controlate;

– Poti realiza si fisele de pontaj in functie de ora la care s-a intrat si ora la care s-a parasit sediul institutiei tale;

– Restrictioneaza accesul persoanelor in zonele protejate de sistem;

– Asigura un loc de munca mai sigur, deoarece nu se poate patrunde in institutie decat in baza unui card de acces.

Instalare sisteme control acces – tipuri de echipamente folosite in acest domeniu

Sistemele de control acces in functie de tipul comunicatiei pot avea o functionare independenta sau in retea. Functionarea in mod independent va asigura accesul in incinta pe baza unei autorizari pre-programate, fara o inregistrare sau transfer al evenimentelor de acces. Acest tip de echipament iti va oferi un set minim de functii ce sunt destinate acelor zone cu un nivel de securitate scazut sau mediu.

Functionarea acestor sisteme in retea cu ajutorul interfetelor RS 485 sau Ethernet iti va permite inregistrarea evenimentelor de acces in memoria locala a cititorului care ulterior se transfera la un calculator de administrare sistem. Datorita faptului ca sunt conectate in retea, sistemele de control acces iti confera posibilitatea de a vedea in timp real cine intra sau iese din instituitie prin folosirea cardului de acces. Sistemele conectate in retea iti ofera cu mult mai multe facilitati si din acest motiv sunt cele mai folosite in acest moment pe piata noastra.

Apeland la instalare sisteme control acces oferite de firma de prestigiu Snake Security vei beneficia de echipamente de ultima generatie la preturi deosebit de avantajoase pentru tine. Specialistii firmei Snake Security te pot consilia si ajuta sa alegi tipul de sistem de control acces ce se preteaza cel mai bine spatiului pe care tu il vrei controlat. In acest mod vei reusi sa ai control deplin asupra obiectivului cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si poti beneficia din plin de avantajele tehnologiei.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege instalare sisteme control acces de la Snake Security. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Snake Security? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-437.669 si 0730-576.253 sau trimite un e-mail pe adresa snakesecurity00@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *