Instalare sisteme de alarma te ajuta sa-ti protejezi familia

Instalare sisteme de alarma nu-ti garanteaza protectie 100% impotriva efractiei, impotriva incendiilor sau impotriva altor situatii extreme, in functie de specificul fiecarui sistem ales, insa din momentul in care ti-ai instalat aceste sisteme poti fi mult mai linistit. Unu, daca vreun hot a pus gand rau casei tale si vede ca aceasta este dotata cu un sistem de alarma, ai toate sansele sa se razgandeasca. Doi, daca cumva nu a vazut sistemul de alarma sau e mai curajos din fire, acest echipament avertizeaza sonor in momentul in care se va patrunde in locuinta ta fara permisiune. In acest moment esti avertizat atat tu, cat si vecinii, Politia sau o firma de paza si securitate.

Instalare sisteme de alarma cat mai corect

 

Instalare sisteme de alarma se face doar de catre profesionisti. La prima vedere pare o joaca de copii, insa trebuie respectati cativa pasi printre care amintim si de:

1. Trebuie sa se realizeze cu multa precizie diagrama de cablare a sistemului. Foarte importanta este impamantarea;

2. Terminalele. Se stabilesc terminale de zone, un circuit de panica sau un comutator, se face impamantarea, detectorul de miscare se alimenteaza, se conecteaza linia telefonica;

3. Se calculeaza consumul de curent al sistemului ales;

4. Se stabileste fiecare buton pentru ce este si ce semnifica daca este aprins sau stins;

5. Initializarea sistemului sau punerea sub tensiune;

6. Se armeaza sistemul;

7. Se dezarmeaza sistemul;

8. Se sterge memoria;

9. Se izoleaza zonele;

10. Se stabilesc conditiile de urgenta pe tastatura;

11. Instalarea se poate face cu programare direct de la tastatura;

12. Se programeaza sistemul si se aleg optiunile de sistem;

13. Se programeaza zonele.

Deci, un sistem de alarma la efractie are in componenta sa urmatoarele echipamente: in primul rand, centrala de alarma, aceasta este urmata de tastaturi si telecomenzi, de contacte magnetice si de detectori de prezenta, de detectori de vibratii si de bariere in infrarosu, detectori de fum, detectori de geam spart, sirene si acumulatori, detectori de gaze si echipamente radio.

Centrala de alarma este cea care gestioneaza totul si trebuie pozitionata si instalata ca la carte. Detectorii de miscare, contactele magnetice si sirenele trebuie sa ocupe si ele un loc aparte in atentia ta atunci cand instalezi un sistem de alarma.

Snake Security se ocupa cu profesionalism de instalare sisteme de alarma

 

Ce-i face pe cei de la Snake Security echipa potrivita pentru instalare sisteme de alarma in capitala? In primul rand, cunostintele vaste din domeniu acumulate in foarte multi ani de experienta, in practica de zi cu zi de pe teren, cat si datorita echipamentelor necesare care fac din Snake Security un profesionist.

Un sistem de alarma bine instalat va oferi un grad sporit de protectie si de siguranta familiei tale si afacerii tale, te vei bucura de un somn linistit intr-o lume in care decenta si bunul simt au disparut demult.

Sistemele propuse de catre Snake Security instiinteaza imediat ce apar probleme organele de Politie, o firma de paza si protectie sau compania care se ocupa de interventii rapide in caz de efractii. In acest mod, toata lumea fiind avertizata, sansele ca hotul sa fie prins sunt cele mai mari.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege instalare sisteme de alarma de la Snake Security. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Snake Security? Pentru detalii, suna la numarul 0744-437.669 si 0730-576.253 sau trimite un e-mail pe adresa office@snakesecurity.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *