Instalare sisteme de supraveghere profesionala, numai cu XNS Media!

Instalare sisteme de supraveghere de cea mai buna calitate iti este oferita cu un deosebit profesionalism de firma XNS Media cu ajutorul expertilor pe care aceasta ii are. Astfel ca, daca ai achizitionat un sistem de supraveghere si nu il poti instala, apeleaza chiar acum la serviciile oferite cu profesionalism si promptitudine de catre specialistii firmei XNS Media. Cu ajutorul acestora in cel mai scurt timp vei beneficia de un sistem de supraveghere perfect functional instalat de cei mai buni specialisti din acest domeniu.

Instalare sisteme de supraveghere – ce sunt aceste sisteme?

Un sistem de supraveghere sau televiziune cu circuit inchis este alcatuit din totalitatea echipamentelor folosite pentru supravegherea unui spatiu. Acest sistem simplu poate fi format dintr-o camera si un monitor, dar nu poate decat sa monitorizeze in timp real activitatea dintr-un obiectiv.

Componentele de baza ale unui sistem de supraveghere sunt:

 Camerele de supraveghere;

 Serverul;

 Monitorul;

 Serverul de stocare;

 Alimentatoarele camerelor;

 Cablurile de conexiune.

1. Camerele de supraveghere pot fi clasificate dupa cum urmeaza:

– tipul de senzor de imagine ce il au: CMOS sau CCD;

– rezolutia de functionare: de la 420 linii TV pana la rezolutii full hd;

– dupa modul de transmisie a semnalului: camere analogice sau camere IP.

2. Serverul – are rolul de a prelua si stoca imaginile primite de la camerele de supraveghere. Acestea poate fi clasificate in mai multe categorii:

– PC based – servere alcatuite din placa de captura si calculator pentru inregistrarea imaginilor de la camerele analogice sau calculator si softul necesar pentru preluarea imaginilor de la camerele IP;

– DVR stand alone (digital video recorder) – este un server format dintr-o unitate compacta care indeplineste toate functiile necesare;

– NVR (network video recorder) – este un server folosit pentru preluarea imaginilor de la camerele IP;

– DVR hibrid – este un server care poate prelua imaginile de la camere analogice si de la camere IP.

Instalare sisteme de supraveghere – de ce sa apelezi la specialistii firmei XNS Media

Daca ai achizitionat un sistem de supraveghere oferit spre vanzare de catre firma XNS Media sau de o alta firma este firesc sa apelezi la o echipa cu un larg portofoliu si experienta de foarte multi ani pentru montarea acestuia. Instalare sistem de supraveghere presupune vaste cunostinte tehnice, dar si o autorizare in acest sens emisa e organele abilitate. Firma XNS Media iti va instala sistemul de supraveghere dupa o documentare amanuntita si temeinica a incintei sau obiectivului ce se doreste supravegheat pentru o acoperire completa a perimetrului, astfel incat tu sa detii un control absolul 24 din 24 asupra lui.

Apeland la serviciile de instalare sisteme de supraveghere oferite de catre firma de prestigiu XNS Media vei beneficia de ajutorul si experienta unei firme de renume in domeniu, renume ce iti ofera garantia realizarii unei executii la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism. Specialistii acestei firme sunt receptivi la toate dorintele tale si vor actiona in consecinta, astfel incat fiecare client al acestei firme sa fie incantat si satisfacut de serviciile furnizate.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege instalare sisteme de supraveghere de la XNS Media. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile XNS Media? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0765-449.127 sau trimite un e-mail pe adresa camere@xns.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *