instalare sisteme supraveghere

O spargere la fiecare doua ore! Asta arata statisticile efectuate la nivel national in ceea ce priveste furturile din locuinte si nu numai! Daca crezi ca esti ferit de vigilenta hotilor, afla ca te inseli! Niciodata nu stii cand te poti confrunta cu situatii mai putin placute, menite sa-ti puna in pericol integritatea, siguranta bunurilor si a familiei. Solutia? Instalare sisteme supraveghere! Un sistem de supraveghere nu numai ca va descuraja eventuale efractii sau acte de vandalism, ci iti va oferi posibilitatea sa urmaresti in timp real activitatea angajatilor si sa poti interveni prompt atunci cand este cazul!

Daca esti in cautarea unei firme specializate in instalare sisteme supraveghere, avem solutia: XNS Media, companie care a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor solutii de exceptie in utilizarea internetului si nu numai. Avand o echipa specializata in tehnologii de top, XNS Media ofera si servicii de consultanta, instalare, instruire si service pentru sisteme supraveghere video!

Gratie calitatilor profesionale, specialistii companiei pot oferi garantia performantei in asigurarea serviciilor de instalare pentru orice nevoie de securitate a clientilor, atat pentru obiective civile, cat si pentru cele industriale!

Fii precaut, opteaza pentru instalare sisteme supraveghere si bucura-te de confortul sigurantei! XNS Media iti readuce linistea!

Instalare sisteme supraveghere- Siguranta pe primul loc!

Cu o rata a infractionalitatii in continua crestere nu poti fi sigur nici in propriul camin, motiv pentru care trebuie sa adopti o masura responsabila care sa te tina departe de tinta raufacatorilor. Statisticile efectuate in domeniu arata ca hotii ¨lucreaza¨ atat ziua, cat si noaptea, in fiecare zi a saptamanii. Cel mai adesea, furturile au loc pe fondul usilor si ferestrelor neasigurate, dar si prin alte metode mai mult sau mai putin elaborate.

Banii, aparatura electronica, audio/video, calculatoare, telefoane mobile, bijuterii, articole vestimentare, chiar si produse alimentare….toate acestea se numara printre preferatele hotilor (in ordinea valorii lor).

Rafturile magazinelor sunt si ele o tinta tentanta pentru cei certati cu legea, asa ca proprietarii de spatii comerciale trebuie sa includa sistemele de supraveghere pe lista de prioritati.

Un sistem de supraveghere nu numai ca alarmeaza orice situatii periculoase, ci permit si o identificare usoara a celor aflati in perimetrul protejat. Sistemele de acest gen sunt preferate atat pentru ingrijirea familiei (monitorizarea stricta a personelor in varsta sau a copiilor), cat si pentru observarea atenta a actvitatilor dintr-o companie. Aceste sisteme se pot monta in interiorul sau exeriorul zonelor protejate, fie ca este vorba de locuinte, spatii administrative, spatii comerciale, institutii bancare, intitutii publice, hoteluri, cluburi, restaurante etc.

XNS Media pentru instalare sisteme supraveghere!

Un sistem de supraveghere necesita o instalare corecta, totul pentru ca solutia sa ofere randamentul dorit. Daca dispui de un sistem de supraveghe simplu sau, din contra, de unul complex si vrei sa apelezi la servicii profesionale de instalare sisteme supravheghere, alege XNS Media!

Detinem experienta si cunostintele necesare pentru efectuarea operatiunii de instalare sisteme supraveghere pentru ca functionarea lor sa fie una eficienta. Asigurarea montajului sistemelor se executa cu personal calificat, atent selectionat si instruit. Lucrarile de instalare sisteme supraveghere sunt adaptate functionalitatilor specifice ale cladirilor.

Pentru instalare sisteme supraveghere, este suficient sa accesezi pagina noastra de internet si sa ne contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *