Instalare sisteme supraveghere video cu Alta Tecnologia Alarme

Pentru instalare sisteme supraveghere video in Timisoara sau in alte judete din vestul tarii, Alta Tecnologia Alarme reprezinta solutia potrivita. Aceasta echipa de profesionisti are experienta necesara pentru a realiza un montaj de nota 10, cat si multa pricepere, indemanare si tehnica necesara.

Instalare sisteme supraveghere video. Unde si de ce?

 

Ce este un sistem de supraveghere video? Pana si un copil stie ca este vorba despre un sistem de securitate ce monitorizeaza diferite evenimente si persoane in timp real. Imaginile video pot fi stocate, pot fi vizualizate ori de cate ori este nevoie si pot fi chiar si exportate pe stick USB sau pe un DVD.

De ce se utilizeaza sistemele de supraveghere video? Desigur, ideea  care sta la baza acestora se refera la protejarea eficienta a bunurilor si a persoanelor. Unde are loc, de regula, instalare sisteme supraveghere video? In institutii publice, spatii comerciale mari, cu trafic intens, hoteluri, parcari, depozite si hale de productie, ferme de animale, spatii de birouri, combinate agricole, spatii rezidentiale – blocuri, apartamente, case de vacanta, cabane, ansambluri de vile.

Din ce este alcatuit un sistem de supraveghere video? Printre componentele principale se numara:

1. Intre 1 si 4 camere de supraveghere video. Acestea pot fi de exterior sau de interior, cu senzor CMOS, cu infrarosu, camere cu IP, camere cu conectare UTP sau pe cablu coaxial;

2. Un DVR. Este prescurtarea de la Digital Video Recorder. Acesta este cel care inregistreaza imaginile si le reda pe un moitor extern pentru ca vizualizarea sa se realizeze cat mai usor. Redarea imaginilor se poate realiza si de la distanta, prin internet;

3. Un hard-disk. Este ideal ca acest hard de memorie sa aiba o capacitate cuprinsa intre 250 si 1000 GB pentru ca filmuletele sa fie pastrate pentru cel putin o luna;

4. Un UPS. Este o sursa de alimentare continua cu acumulatori ce tin cel putin 30 de minute in lipsa curentului electric;

5. O sursa de alimenare speciala pentru camerele video si pentru DVR.

6. Mai multe cabluri de tip UTP sau coaxial. Acestea se folosesc pentru transferul video. De asemenea, mai este nevoie si de cablu de alimentare pentru curent, suporti pentru camere si mufe de conectare.

Instalare sisteme supraveghere video. Top 10 avantaje cu Alta Tecnologia Alarme

 

In vestul tarii si-a facut intrarea pe piata de profil o firma care face concurenta chiar si celor mai vechi companii din domeniu. Este vorba despre Alta Tecnologia Alarme care ofera servicii variate si solutii complete in domeniul sistemelor de securitate.

Cand vine vorba despre instalare sisteme supraveghere video, pentru Timisoara si pentru judetele din vestul tarii, Alta Tecnologia Alarme isi pune la dispozitia clientilor sai serviciile profesionale, la preturi dintre cele mai bune.

Lucrarile de instalare nu se realizeaza cu una cu doua, ci necesita multa munca de proiectare, intocmirea unui plan pe baza particularitatilor fiecarui montaj in parte si multa implicare. In functie de necesitatile clientilor, Alta Tecnologia Alarme va alege cele mai bune sisteme de supraveghere si la va instala ca la carte.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege instalare sisteme supraveghere video de la Alta Tecnologia Alarme. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Alta Tecnologia Alarme? Pentru detalii, suna la numarul 0726-997.927 sau trimite un e-mail pe adresa contact@atalarme.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *