instalatii de stins incendiul

O tigara lasata aprinsa, un cos de fum defect, un sistem de incalzire uzat si aparatele electrice sub tensiune- sunt doar cateva din cauzele izbucnirii incendiilor. Un incendiu poate face scrum, in doar cateva secunde, o cladire, un depozit sau chiar o casa de vacanta, bineinteles, asta doar in cazul in care constructiile nu sunt prevazute cu instalatii de stins incendiul– singurele in masura sa miscoreze sau chiar sa elimine pagubele materiale sau pierderile de vieti omenesti.

Pe scurt, prin intermediul unor instalatii de stins incendiul adopti masurile corespunzatoare de prevenire a unui posibil foc. Nu dispui inca de un astfel de sistem? Nicio problema: apeleaza la Thermovent si achizitioneaza cele mai noi echipamente de acest tip.

Cu o experienta de peste 12 ani, Thermovent este o companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea de sisteme termoventilatie, sisteme de automatizare, termografe, inclusiv instalatii de stins incendiul.

Thermovent iti pune la dispozitie o gama completa de instalatii de stins incendiul, cu sprinklere si cu drencere. Sistemele au raspuns rapid si actioneaza automat la detectarea caldurii si a fumului. Iti propunem instalatii performante, ideale oricaror zone, fie ele interioare sau exterioare. Acestea se pot monta in spatii rezidentiale, in cladiri administrative, in sedii de birouri sau in hale de depozitare.

Indiferent de instalatia pentru care optezi, noi iti garantam calitate si durabilitate. Pe langa diversitate si solutii personalizate, Thermovent iti ofera accesul si la preturi competitive.

Instalatii de stins incendiu- Reactioneaza rapid si eficient in cazul unui incendiu!

Zilnic, in toata tara au loc zeci de incendii care, din pacate, lasa in urma lor pagube materiale de nerecuperat, dar si familii pe drumuri. In fata unui incendiu iti raman foarte putine alternative la indemana. Pana la interventia prompta a echipajelor de pompieri totul se poate narui. Ce este de facut pentru o protectie adecvata si pentru ca bunurile dintr-o cladire sa fie asigurate corespunzator? Instalarea unor sisteme eficiente, mai exact, instalatii de stins incendiul.

Ce sunt sprinklerele?

Exista numeroase instalatii de stins incendiul, in zeci de variante, printre care, cele mai populare fiind sprinklerele. Acestea sunt extrem de eficiente si, in plus, sunt pregatite pentru stingerea incendiilor fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate sau a mediului.

Instalatia fixa de stingere a incendiilor pe baza de sprinklere este o instalatie automata, care se activeaza la caldura si care este destinata utilizarii pentru protectia cladirilor cu caracter public, comercial, industrial, depozite, parcari colective etc.

Iata de unde achizitionezi instalatii de stins incendiul, la super-preturi!

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase si durabile, apeleaza la un specialist in materie de instalatii de stins incendiul: Thermovent. Compania noastra vine in intampinarea ta cu instalatii de stins incendiul pe baza de sprinklere si cu drencere, recomandate pentru toate cladirile, indiferent de complexitatea sau structura lor.

Cum functioneaza o astfel de instalatie? Simplu: atunci cand instalatia detecteaza o temperatura anormala, capetele de la sprinklere se deschid, iar apa incepe sa fie pulverizata sub forma de stropi. Astfel, focul poate fi stins cu succes fara inundatii si fara ca materialele depozitate in cladire sa fie afectate.

Pentru a comanda instalatii de stins incendiul la preturi corecte, acceseaza pagina noastra de internet. Iti stam la dispozitie si cu servicii de consiliere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *