incaltaminte de protectie

Pentru a lucra in siguranta este important sa identifici si sa reduci riscurile. Primul pas: adopta un echipament de protectie adecvat, menit sa te tina departe de accidente! Pe langa masca de protectie, manusi si alte accesorii, asigura-te ca dispui de incaltaminte de protectie! Aceasta iti va oferi confort, siguranta si conditii optime de lucru, indiferent de domeniu.

Esti in cautarea unui furnizor care sa-ti puna la dispozitie nu numai incaltaminte de protectie de calitate, ci si preturi extrem de avantajoase? Raspunsul il gasesti la Mabo Invest, societate din Iasi cu o experienta indelungata in domeniul importului si distributiei de echipamente de protectie destinate unei arii largi de industrii.

In cadrul ofertei Mabo Invest gasesti o gama diversificata de incaltaminte de protectie, pentru toate domeniile de activitate: industria farmaceutica si medicala, alimentara, paza si protectie, zona vanatorilor, pescarilor, amatorilor de activitati outdoor etc.

Comercializam incaltaminte de protectie care respecta toate standardele de siguranta aplicabile si care sunt concepute pentru a asigura cel mai inalt nivel de protectie in orice mediu de lucru si in conditii optime de confort. Incaltamintea poate fi achizitionata foarte rapid si simplu de pe site-ul nostru,  prin intermediul unui singur click. Asadar, viziteaza magazinul online www.maboinvest.ro si comanda! Aici te asteapta preturi excelente si oferte avantajoase!

Incaltaminte de protectie- Siguranta si confort!

Cea mai buna masura de protectie este preventia! Exista activitati in care riscurile pandesc la orice colt, fie ele boli profesionale sau accidente profesionale. De la sectorul minier, pana la cel forestier, si de la industria farmaceutica la cea alimentara, toate implica riscuri. Folosirea echipamentelor de protectie nu este doar  o obligatie, ci o garantie a sigurantei depline. Nu de putine ori, a salvat vieti!

Incaltamintea este de departe cea mai importanta piesa din echipamentul de protectie. Fiind solicitate in timpul oricaror activitati, picioarele au nevoie de confort, protectie la temperaturi extreme, stabilitate si, nu in ultimul rand, protectie la umiditate.

Incaltamintea de protectie este special conceputa cu forma ergonomica si talpa speciala antiderapanta. Fie ca vorbim de bocanci, de cizme electroizolante, ori de pantofii de lucru, toate aceste modele sunt confectionate din materiale impermeabile si totodata, calduroase. Multe modele sunt prevazute chiar si cu un bombeu metalic pentru protectia degetelor.

Echipat cu incaltaminte de protectie, nu vei avea probleme pe timp ploios sau pe ninsoare si nici la temperaturi scazute! Mai mult, incaltamintea te protejeaza de mediile vitrege si zonele acoperite cu ulei, smoala si substante chimice.

Mabo Invest- Incaltaminte de protectie intr-o gama completa

La Mabo Invest gasesti tot ce te intereseaza in materie de incaltaminte de protectie: pantofi albi pentru asistente, doctori si farmacisti, cizme electroizolante cu proprietati de absorbtie a energiei in toc, bocanci de protectie cu sau fara elemente metalice, bocanci de panza cu caram inalt, sandale de protectie cu bombeu metalic si lista poate continua.

Oferta Mabo Invest include zeci de modele de pantofi, bocanci si sandale, toate din categoria incaltaminte de protectie.

Incaltamintea de protectie se adreseaza tuturor grupelor de munca (industria forestiera, industria componentelor electronice, industrie alimentara, pescari etc.). Incaltamintea noastra este furnizata direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu si  ofera durabilitate, confort,  fiabilitate, siguranta optima si protectie deplina.

In plus, Mabo Invest iti pune la dispozitie preturi bune si livrari rapide in toata tara. Comanda acum incaltaminte de protectie si profita de oferte!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *