sisteme detectie incendiu

Zilnic, 12 locuinte sunt afectate de incendiu in urma carora rezulta cel putin o victima si pagube materiale greu de estimat. Este suficienta o scanteie pentru ca averea agonisita o viata intreaga sa se transforme in scrum.

Focul poate izbucni atat intr-o casa modesta cat si intr-o hala  de mari dimensiuni sau chiar intr-o cladire ce adaposteste sute de birouri. Sansele ca incendiu sa fie stins la timp de catre pompieri sunt aproape zero. Pentru ca pagubele sa nu atinga cifre colosale si pentru ca in urma focului sa nu fie pusa in pericol viata niciunui om, se impun masuri suplimentare de protectie. Specialistii recomanda sisteme detectie incendiu.

Sistemele detectie incendiu sunt capabile sa semnalizeze instantaneu orice incendiu in stare incipienta, acestea fiind considerate solutiile electronice cele mai raspandite  si mai eficiente de securitate la incendiu.

Pentru sisteme detectie incendiu in varianta completa si la preturi avantajoase pentru orice buget, consulta oferta celor de la Matrix Computers, un AS in domeniu.

Un astfel de sistem are in componenta sa elemente ca: sirene, detectoare, butoane manuale si alte elemente capabile sa actioneze echipamentele in caz de incendiu. Centrala preia toate informatiile transmise de echipamente si le analizeaza. Astfel, in functie de instiintarile primite centrala poate lua decizii.

Sisteme detectie incendiu-Un aliat impotriva focului

Copiii sub 6 ani si batranii cu varste de peste 70 de ani cad cel mai des prada focului. Motivele izbucnirii unui incendiu sunt dintre cele mai diverse..si mai banale. De pilda, o tigara lasata sa arda neglijent poate sa nimiceasca munca de-o viata a unei familii, la fel de bine cum o poate face si o joaca aparent nevinovata cu chibriturile. Tendinţa de aglomerare a locuintelor, construirea de locuinte fara obtinerea in prealabil a autorizatilor necesare, construirea de anexe gospodaresti fara respectarea distantelor de siguranta fata de vecinatati, se inscriu si ele pe lista celor mai dese cauze ale incendiilor.

Sisteme detectie incendiu, o garantie pentru viitor!

Pentru ca un astfel de scenariu sumbru sa nu devina realitate, este esential sa optezi pentru sisteme detectie incendiu.

Rolul sistemelor il reprezinta detectarea inceputul de incendiu in spatiile protejate si alarmarea personalul, a echipelor de pompieri si a oricarei categorii de persoane aflate in zona care pot ajuta la stingerea incendiului si limitarea efectelor acestuia.

Este de stiut faptul ca , un sistem antiincendiu contribuie la siguranta persoanelor si a bunurilor din cladire, sistemul ajutand, inclusiv,  la diminuarea cuantumului politei de asigurare, dar si la eliminarea costurilor de recuperare in urma incendiilor.

Matrix Computers-Sisteme detectie incendiu. Solutii personalizate

Pentru o siguranta maxima si un plus de confort, alege sa colaborezi cu o firme specializata in materie de sisteme detectie incendiu. Specialistii acesteia iti pot sugera cele mai bune solutii impotriva focului si iti pot garanta siguranta de care ai nevoie.

Maxtrix Computers iti propune solutii inovatoare, bazate pe tehnologii de ultima ora. Avand la activ un portofoliu impresionant in ceea ce priveste proiectarea, executarea si comercializarea de sisteme detectie incediu, Matrix Computers este, fara doar si poate, un aliat puternic impotriva scenariilor terificante in care focul joaca rol principal.

Printre clientii nostri se numara: BT Asigurari Transilvania, Autotechnic, Romcon Car Plus, Verbita, Agro Codlea, Metalcomp si Agentia de Mediu Arad, Primaria zabrani, Primaria Curtici, Primaria Neudorf, Regia Autonoma Apa-Canal Arad, etc.

Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi sisteme detectie incendiu, acceseaza www.xmatrix.ro. De restul ne ocupam noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *