Napa Impex, instalare camere de supraveghere cu traditie

Camere de supraveghere pot fi de interior, de exterior, camere speed dome sau camere cu IP. De ce folosesc oamenii camerele de supraveghere? Raspunsul este mai mult decat evident! Camerele de supraveghere se folosesc pentru propria siguranta, pentru a speria hotii, pentru a verifica doica sau angajatii, pentru a avea probe in cazul unui furt si pentru a vedea in permanenta tot ceea ce misca in casa ta si in exteriorul ei. Este oare exagerat un astfel de comportament? Cu siguranta ca nu, in special in zilele noastre cand lumea parca a luat-o razna si chiar nu te mai poti increde in nimeni. Insa, pe langa calitatea camerelor in sine, mai ai nevoie si de serviciul de instalare camere de supraveghere, un serviciu prestat de catre profesionisti in domeniu!

Instalare camere de supraveghere. Cum sa montezi o camera de supraveghere

 

Sa montezi camere de supraveghere nu este o treaba usoara. Trebuie sa tii cont, in primul rand, de tipul camerei:

1. Daca ai de instalat o camera de supraveghere de interor trebuie sa ai multa pricepere, dar si rabdare si sa nu degradezi finisajele din interior, in caz contrar clientii sau sotia ta nu vor fi prea bucurosi;

2. Camerele de supraveghere de exterior au nevoie de multe cabluri, de mufe, surse de alimentare, de un monitor si un DVR cu hard disk. Sunt sisteme complexe, iar pretul de instalare variaza.

3. Instalare camere de supraveghere cu IP se face foarte usor. Daca ai un rooter nu mai este nevoie de cabluri, deci treaba este ca si facuta inca de la bun inceput.

4. Camerele speed dome sunt sisteme fiabile si eficiente si pot fi montate doar de catre specialisti care au experienta.

De asemenea, acorda atentiei lentilei, functiei zoom, sensibilitatii, sincronizarii, liniilor TV si vederii in infrarosu pentru ca alegerea sa fie cea mai buna, iar montajul sa fie pe masura.

Instalare camere de supraveghere de la Napa Impex

 

Pentru instalare camere de supraveghere cel mai bine este sa-i lasi pe profesionisti sa-si faca treaba. Cine sunt acesti profesionisti? Numele lor este Napa Impex si sunt din localitatea Sangeorgiu de Mures.

De cat timp exista pe piata Napa Impex? De peste 22 de ani timp in care s-a ocupat de tot ceea ce inseamna instalarea sistemelor de securitate si a celor de control acces, de instalatiile electrice, de instalatii de automatizare, dar si de instalatii pentru asa numitele case inteligente.

Cine sta la baza Napa Impex? Numai profesionisti, Napa Impex fiind o echipa de 44 de maini pricepute printre care nici mai mult, nici mai putin de 16 ingineri. Insa Napa Impex nu-ti ofera numai instalare camere de supraveghere, ci iti pune la dispozitie si servicii de proiectare a acestora, reparatii, dar si garantie si post-garantie. Sa nu uitam ca-ti ofera chiar si consultanta in domeniu, astfel incat tu sa alegi cele mai bune camere de supraveghere adaptate nevoilor tale.

Cine beneficiaza de serviciile Napa Impex? Atat persoane fizice, cat si cele juridice, orice tip de imobil putand fi protejat astfel, de la apartamentele de bloc pana la hale industriale, spatii de birouri, instituii publice, institutii de invatamant sau spatii de productie, serviciile prestate respectand standardele de calitate impuse de acest domeniu de activitate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege instalare camere de supraveghere de la Napa Impex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Napa Impex? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-330.858 si 0265-315.268 sau trimite un e-mail pe adresa office@napa.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *