camera de supraveghere ultrasensibila

Job-ul pe care il ai presupune deplasari in afara orasului? Asta nu te impedica sa stii 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 ce se intampla acasa sau la birou, in absenta ta. Montarea unor camere de supraveghere te va scapa de griji si te va tine la curent cu toate informatiile de care ai nevoie. Securitatea familiei si a afacerii va fi maxima! Pentru ca o camera de supraveghere sa-si faca treaba, este ideal sa optezi pentru una performanta, capabila sa redea imagini de o acuratete aparte. Mai exact, alege camera de supraveghere ultrasensibila.

Camera de supraveghere ultrasensibila gasesti in oferta Nera Computers, importator autorizat in Romania al sistemelor de supraveghere video IP marca Uniview, unul dintre liderii incontestabili de pe piata din China. Camera de supraveghere ultrasensibila Uniview a castigat premiul de excelenta Secutech 2014 (Taipei) in fata unor nume precum Sony, Bosch si Axis, nume cu prestanta in domeniul securitatii.

Cu sistem de reducere a zgomotului 3D si adaptabilitate automata pentru zi si noapte, camera de supraveghere ultrasensibila Uniview (model IPC542E-DU) functioneaza excelent chiar si la valori extreme de temperatura (-20 si +60 grade C). Gratie functiilor complexe si rezistentei la factorii de mediu, camera de supraveghere ultrasensibila Uniview este ideala, mai ales, in supravegherea spatiilor exterioare.

Camera de supraveghere ultrasensibila-Imagini clare, detalii impecabile!

Statisticile arata ca simpla prezenta a unor camere de supraveghere descurajeaza, din start, eventuale intrari prin efractie sau furturi din locuinte/magazine/depozite. Pana aici nimic mai adevarat, insa pentru o siguranta maxima, camerele de supraveghere trebuie sa fie ultraperformante. De ce? Pentru ca este esential ca sistemul de supraveghere sa ofere cat mai multe informatii despre cei care  patrund in spatiul monitorizat. Si cand spunem informatii, ne referim, in primul rand, la detalii (chipul, culoarea parului, haine, etc.).

Avantaje camere de supraveghere ultrasensibila

Combate furtul si frauda, previne violenta la locul de munca si alarmele false, contribuie la protectia angajatilor si a clientilor. Acestea sunt, pe scurt, doar o mica parte din beneficiile oferite de camera de supraveghere ultrasensibila.

Daca majoritatea camerelor de supraveghere au probleme in a oferi randament pe timp de noapte sau in conditii meteo dificile, camera de supraveghere ultrasensibila functioneaza impecabil. Camera de supraveghere ultrasensibila poate fi montata atat la interiorul cladirii cat si la exteriorul ei, oferind imagini clare indiferent de luminozitatea care exista, pe timp de zi sau de noapte.

Pe scurt, camera de supraveghere ultrasensibila capteaza imagini indiferent de lumina, miscare sau fluxul de persoane care patrund sau ies din respectiva cladire/incapere.

Camera de supraveghere ultrasensibila, doar prin Nera Computers

Pentru o investitie pe termen lung si cu rezultatele scontate, alege Nera Computers si camera de supraveghere ultrasensibila. Nera Computers iti pune la dispozitie nu orice model de camera supraveghere, ci unul apreciat la nivel mondial. Este vorba de camera de supraveghere ultrasensibila Uniview  IPC542E-DU, o camera dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata.

Produsele si solutiile Uniview sunt implementate atat in China, cat si pe piata internationala, in domenii precum: securitatea publica, monitorizarea traficului, a autostrazilor, supravegherea facilitatilor din industria petro-chimica, a cladirilor inteligente, a cladirilor rezidentiale, etc.

Echipa Nera Computers asigura servicii de consiliere gratuita in alegerea corecta a produselor. Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda camera de supraveghere ultrasensibila de la Uniview, acceseaza www.uniview.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *