camere de supraveghere IP

Monitorizarea zonei de interes..de la distanta! Aceasta este garantia oferita de camerele de supraveghere IP-camere de supraveghere cu o rezolutie mai mare si cu un set complet de functii. Camerele de supraveghere IP sunt cele mai moderne si versatile sisteme de supraveghere, acestea putand fi conectate la internet sau wireless.  Spre deosebire de camerele traditinale (analogice) care sunt limitate de standarde, camerele video IP pot inregistra imagini in miscare la rezolutii foarte mari.

Pentru camere de supraveghere IP in gama completa si la preturi excelente, consulta oferta Nera Computers si profita de cele mai noi modele de pe piata de specialitate! De ce Nera Computers? Simplu:  Nera Computers este importator autorizat in Romania al sistemelor de supraveghere video IP marca Uniview (unul dintre liderii incontestabili, in domeniu, din China).

Nera Computers iti pune la dispozitie camere de supraveghere IP pentru monitorizarea oricaror spatii, fie ca este vorba de cele rezidentiale, comerciale ori de cele administrative si industriale. Nera Computers asigura camere de supraveghere IP fixe sau mobile,  pentru interior si exterior, la tarife accesibile.

Camere de supraveghere IP-Monitorizare eficienta, 24 din 24 de ore, acces facil la informatii!

Siguranta caminului presupune instalarea unor echipamente performante de supraveghere, capabile sa ofere un set complet de informatii cu privire la activitatea din zona vizata. Specialistii recomanda camere de supraveghere IP. Motivul? Sunt cele mai eficiente, mai usor de accesat si mai inteligente! Marele avantaj: pot fi accesate direct de pe telefonul mobil. Cu alte cuvinte, camerele de supraveghere IP te tin la curent cu tot ceea ce se intampla acasa sau la birou, in lipsa ta!

Avantaje camere de supraveghere IP 

Camerele de supraveghere IP reprezinta investitia momentului! Simpla lor prezenta poate descuraja, din start, orice tentativa de furt, violente sau acte de vandalism. Vigilente la orice miscare si extrem de atente la detalii, camerele IP pot stoca o cantitate enorma de informatii, informatii pe care, mai apoi, beneficiarul le poate accesa de pe dispozitive inteligente, precum telefon, laptop sau tableta.

Gratie eficientei lor, camerele IP sunt utilizate pe scara larga in industrie si guvern pentru supraveghere video profesionala, pentru orice locatii sau obiecte. Camerele sunt dotate cu o varietate de functii si pot fi  utilizate atat pentru supravegherea pe timpul zilei, cat si pentru supravegherea pe timpul noptii. Avand un design compact si ultramodern, camerele IP se pot monta oriunde: in living, la ferestre sau cai de acces, in birou, garaj sau magazin.

De unde comanzi camere de supraveghere IP, de ultima generatie si la pret bun?

Daca vrei sa ai garantia unor camere de supraveghere IP performante si adaptate nevoilor tale in materie siguranta si protectie, apeleaza la Nera Computers, companie ce-ti ofera accesul la echipamente Uniview, cu o gama de modele unice in Romania.

Dispozitivele propuse de Nera Computers pot fi instalate in orice spatiu in care se doreste protectia persoanelor si a bunurilor materiale (sedii de banci, spatii comerciale, spatii rezidentiale, institutii publice, etc.). Alegand camere de supraveghere IP de la Nera Computers ai accesul si la o arhiva completa, cu toate informatiile inregistrate pe parcursul zilei/noptii.

Echipa Nera Computers iti pune la dispozitie, inclusiv, servicii de consiliere gratuita in alegerea corecta a sistemelor de care ai nevoie.

Pentru mai multe informatii si  pentru a comanda sisteme de supraveghere IP, acceseaza www.uniview.ro

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *