1443_vinyl_brown__37945_std

Fie ca esti cel mai dibace mester sau vrei sa construiesti o casa alaturi de echipa ta de profesionisti, Mabo Invest stie clar de ceea ce ai nevoie. Oferim echipamente complete de protectie pentru toate domeniile cum ar fi constructii, instalatii dar si echipamente de protectie pentru cei ce lucreaza in domeniul medical sau alimentar. Printre cele mai uzuale produse se afla si gama de manusi de protectie care acopera o plaja larga de aplicatii si domenii de activitate. Asadar, fie ca lucrati cu sticla, cuie, obiecte grele sau pur si simplu lucrati murdar, aici veti gasi cele mai bune manusi de protectie indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate.

Cele mai uzuale tipuri de manusi de protectie

Cea mai importanta categorie de manusi de protectie este cea pentru sudura. Acestea ofera un grad de izolare electrica suficient de puternic pentru a va oferi siguranta de care aveti nevoie. Realizate din materiale de prima calitate, manusile pentru sudura sunt foarte sigure, oferind si o prindere ferme a pistoletului sau a metalului dar totodata ofera si un foarte bun grad de comoditate in uz. Tot in categoria manusilor de protectie de tip Heavy-Duty mai putem mentiona si cele pentru lacatuserie si manipulare obiecte grele. Acestea sunt ideale pentru conditii de munca unde este necesara manipularea diferitelor obiecte grele si acolo unde este nevoie de o buna prindere si mai ales rezistenta sporita la abraziune. Aceste manusi de protectie sunt create din piele groasa de bovina, iar datorita intariturilor si a cusaturilor duble, acestea rezista foarte bine la uzura mecanica si utilizare prelungita.

Trecand la gama de manusi de protectie speciale ajungem la cele cu protectie impotriva taierii. Aceste manusi sunt concepute pentru domenii de activitate unde se lucreaza cu echipamente de taiere sau lame. Manusile cu zale de inox sunt perfecte pentru angajatii din carmanjerii si abatoare, aceste manusi va pot salva degetele… la propriu!

Manusi de protectie pentru aplicatii speciale

De asemenea, tot in categoria de manusi de protectie speciale mai putem include si pe cele cu protectie termica. Acestea sunt utile pentru persoanele care lucreaza cu obiecte si piese incinse dar de asemenea, tot in aceasta categorie oferim si doua tipuri de manusi pentru pompieri care ofera un inalt grad de protectie termica dar si fizica.

Trecand de la foc la lichide, seria de manusi de protectie chimica va apara mainile de actiunea coroziva a acizilor dar si a clorurilor si a altor elemente chimice vatamatoare pentru organism. Acestea sunt pretabile pentru industria chimica, petro-chimica dar si in laboratoarele chimice. Realizate din materiale ca nitril, polimeri si alte substante similare, aceste manusi sunt ideale pentru manipularea in conditii de siguranta a containerelor cu substante acide dar si pentru industria auto-moto.

Pe langa aceste manusi de protectie pe siteul nostru, www.maboinvest.ro veti putea gasi si manusi de unica folosinta, precum si de iarna sau din tricot. Va asteptam cu un impresionant catalog de produse destinate protectiei muncii la cele mai bune preturi, de asemenea, va asiguram si transportul produselor comandate prin serviciu de curierat rapid. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *