Seif_suspendabil_pentru_chei_3col--KW_00003556-01Banii, documentele si restul bunurilor valoroase trebuie depozitate intr-un loc securizat, la care sa nu poata avea acces nimeni altcineva decat dumneavoastra si cei autorizati. Indiferent ca este vorba de bunurile proprii sau cele de la sediul firmei, un seif va ramane mereu cea mai buna solutie! Acesta este utilizat in birouri, locuinte, hoteluri, banci, spatii comerciale si alte spatii in care exista lucruri de valoare ce trebuie protejate cu orice pret.

Unde gasiti un seif metalic pe gustul dumneavoastra? Kwesto va intampina cu o gama diversificata de seifuri metalice de calitate superioara, proiectate special pentru siguranta si protectie maxima. Acestea  au dimensiuni diferite si un grad diferit de protectie. De exemplu, pentru cei care vor sa se asigure ca nici macar un incendiu devastator nu le va distruge documentele de pret sau alte bunuri importante, exista sieful antifoc pentru medii de date.

Dat fiind ca acestea sunt disponibile in mai multe forme si dimensiuni, dumneavoastra puteti alege modelul care se potriveste spatiului pe care il detineti, cu mobilierul din acesta. Astfel, se poate opta pentru un seif cu dimensiuni mari, incapator sau un seif de tip dulap, acesta fiind o varianta mai eleganta. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca nivelul de siguranta variaza de la model la model, asa ca alegerea trebuie facuta cu atentie.

Seif metalic – aspecte generale

Dupa cum bine stiti, majoritatea acestor seifuri sunt realizate din otel , acesta fiind unul dintre cele mai dure si rezistente materiale de constructie. In functie de clasa de siguranta, persoanele rau intentionate pot avea mai multe sau mai putine sanse de a deschide un seif. De aceea, veti putea alege dintre multe modele ce pot avea caracteristici precum: casete rabatabile, rezistenta la incendiu, incuietori cu cifru mecanic, fante de introducere, polite permutabile si multe alte accesorii si caracteristici inteligente.

Cu cat este mai gros materialul din care este construit seiful, cu atat scade riscul de gaurire , insa majoritatea modelelor sunt prevazute cu protectie impotriva acestui tip de distrugere. Pentru ca accesul la acestea sa fie aproape imposibil, un seif metalic se monteaza de obicei in pereti dubli, fara ca acesta sa fie vizibil.

Desigur, exista si acele modele in care seiful este asemanator cu un dulap si care poate fi amplasat si integrat in mobilier. Insa, este important de precizat ca aceste tipuri de seif sunt mult mai rezistente, stratul de material fiind mai gros si mai greu de distrus. Asadar, nu mai ramane decat sa luati in calcul pretul de achizitie si puteti comanda produsul dorit!

Kwesto te asteapta cu seif metalic la preturi avantajoase!

Kwesto va intampina numai cu produse de foarte buna calitate, pentru ca toti clientii sa fie satisfacuti de serviciile si produsele acestei companii. Accesand magazinul online, veti putea comanda acel seif metalic de care aveti nevoie pentru a pastra in siguranta banii, documentele sau alte bunuri personale, dar nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *