service sisteme de securitate

Ai achizitionat pentru acasa sau pentru firma sisteme de securitate (alarme, camere de supraveghere, etc.)? Perfect! Inseamna ca te preocupa siguranta ta, a familiei, inclusiv siguranta afacerii tale. In cazul in care sistemele instalate nu functioneaza la parametrii optimi, contacteza echipa Helinick pentru serivice sisteme de securitate. Astfel, ai garantia ca investitia este protejata si tu te poti bucura din nou de siguranta!

Helinick are o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei. Compania este specializata atat in comercializarea unei game complete de sisteme securitate, cat si in mentenanta acestora. Service-ul sistemelor de securitate asigura functionarea sistemelor pe termen lung! Mai mult, prin service sisteme securitate, echipa noastra se va asigura ca sistemele ofera performantele dorite in orice situatii, fie si in conditiile cele mai dificile.

Echipa Helinick este alcatuita din personal competent si cu multi ani de experienta in proiectare, comercializarea si mentenanta sistemelor de securitate. Gratie experientei pe piata de profil, cunoastem toate tipurile de sisteme securitate, indiferent de marca, astfel ca putem garanta service sisteme de securitate eficient si complet!

Service sisteme de securitate. Pentru o buna functionare a sistemelor de securitate alege Helinick!

La achizitionarea sistemelor de securitate, producatorii/distribuitorii/comerciantii promit buna functionare a echipamentelor pe termen lung. In ciuda garantiilor oferite, nu de putine ori se intampla ca sistemele sa cedeze inainte de vreme.

Un sistem de securitate inseamna mai mult decat o simpla camera de supraveghere. Sistemele de securitate sunt echipamente complexe care depind de numerosi factori pentru functionarea la parametrii optimi. Structura sistemului de securitate este formata din mai multe subsiteme care fie functioneaza independent, fie sunt interconectate , gestionate si monitorizate de o unitate centrala care la randul ei este monitorizata  de unul sau mai multe dispecerate specializate  in monitorizarea sistemelor de securitate.

Atunci cand sistemele de securitate nu mai capteaza imaginile la rezolutia dorita sau cand pur si simplu nu mai au capacitatea de a detecta in timp util eventualele efracti, se impune reparatia urgenta a sistemelor. Chiar si in lipsa unor defectiuni majore, specialistii recomanda lucrarile  periodice de intretinere.

Pentru o eficienta adecvata a intregului sistem de securitate este necesar ca personalul care exploateaza sistemul precum si cel de interventie sa fie corespunzator pregatit pentru a putea opera corect lucrarile de mentenanta. Pe scurt, pentru un service profesional, alege o echipa experimentata!

Helinick-Service sisteme de securitate. Mentenanta pentru toate tipurile de sisteme!

Indiferent de natura defectiunilor sistemului de supraveghere, apeleaza la Helinick si bucura-te de service executat in timp record si la tarife competitive! Asiguram atat mentenanta preventiva cat si service sisteme de securitate.

De ce sunt recomandate lucrarile de mentenanta la sistemele de securitate? Simplu: pentru ca multe sisteme au probleme ascunse pe care un utilizator nu le poate verifica, sau nu le observa in timp util.Prin identificarea, localizarea si depistarea din timp  a parametrilor ce nu se incadreaza in standarde, vom asigura functionarea continua a sistemelor.

Helinick executa service pentru urmatoarele sisteme de securitate:

– sisteme de alarma

– sisteme de supraveghere video

– sisteme de control acces si pontaj

– sisteme de semnalizare incendiu

– interfoane, videointerfoane

Putem efectua vizite, in functie de categoria obiectivului, anual, de doua ori pe an, trimestrial sau lunar.

Pentru informatii suplimentare si pentru service sisteme de securitate, acceseaza www.helinick.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *