Service sisteme securitate cu Helinick

Printre cele mai cunoscute sisteme de securitate se numara sistemele de alarma si sistemele de supraveghere video, acestea fiind sisteme speciale care sperie infractorii prin simpla lor prezenta, insa in cazul unei spargeri ele permit alarmarea autoritatilor prin semnale acustice si/sau sonore. De asemenea, aceste sisteme permit si inregistrarea video, astfel incat hotii sa fie identificati cat mai repede si perjudiciul recuperat. Desigur, este nevoie si de service sisteme securitate pentru ca doar buna functionare a acestor sisteme te asigura de paza si protectia mult dorite.

Service sisteme securitate. Mentenanta preventiva

 

Fara doar si poate, service sisteme securitate au ca principal scop asigurarea disponibilitatii pe termen cat mai lung a acestor sisteme de securitate. Si cum cel mai indicat este sa previi decat sa vindeci, un serviciu de top oferit de catre Helinick este mentenanta preventiva.

Care este rolul mentenantei preventive? Acela de a reduce probabilitatile de defectare ale unui sistem de securitate la minim si de a reduce degradarea instalatiilor, ceea ce presupune ca tu, ca si utilizator a acestor sisteme de securitate puse la dispozitia ta de catre Helinick sau alta firma, nu vei intampina probleme serioase care s-ar traduce prin brese in sistemul de securitate, mult timp necesar pentru reparatii si, adesea, si bani multi.

Ideea care sta la baza mentenantei preventive este depistarea din timp a parametrilor care nu functioneaza asa cum trebuie, identificarea si localizarea acestor parametrii, cat si corectarea lor in timp util. Doar in acest mod totul se poate desfasura fara stres, se poate organiza echipa de interventie din timp, se procura cele mai bune echipamente necesare si se reduce la minim durata de remediere a problemei.

Service sisteme securitate. Mentenanta corectiva

 

Desigur, exista si situatii in care chiar nu poti prevenii anumite defectiuni si acestea pur si simplu au loc. In acest caz, mentenanta corectiva reprezinta un service sisteme securitate de mare valoare.

Ce presupune mentenanta corectiva? Localizarea problemei, in primul rand, diagnosticarea cat mai exacta si, apoi, interventia cat mai rapida, pentru a restabili buna functionare a sistemului si, totodata, paza si protectia ta si a familiei tale.

Deoarece timpii de nefunctionare a sistemului de securitate trebuie redusi la minim, Helinick iti sta la dispozitie cu service sisteme securitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Asistenta poate fi telefonica, dar si direct la locuinta ta, fiind trimis un profesionist al echipei Helinick pentru a remedia problema aparuta. Este vorba despre ingineri, specialisti in domeniu, pe care te poti baza in orice situatie.

Service sisteme securitate. Mentenanta intensiva

 

Daca vrei sa fii 100% sigur ca sistemul de securitate montat functioneaza la perfectie, daca vrei sa fie cineva mereu acolo sa-l verifice, atunci este cazul sa optezi pentru externalizarea serviciilor de mentenanta.

Astfel, cand vine vorba despre securitatea electronica, Helinick iti ofera mentenanta intensiva, serviciu prestat de catre specialisti cu maxim de pofesionalism, interes si preturi bune. Tot ce ai de facut este sa nu mai intarzii momentul, ci sa iei legatura cu Helinick, sa stabilesti o intalnire si apoi sa alegi servicul de mentenanta care ti se potriveste cel mai bine.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege service sisteme securitate de la Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Pentru detalii, suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *