Sistem integrat de securitate de la Helinick, siguranta prin tehnologie!Sistemele de securitate se pot defecta si ai nevoie de un service profesionist pentru repararea acestor sisteme. Helinick ofera service sisteme securitate indiferent de tipul sistemului de securitate. Compania iti sta la dispozitie pentru a raspunde oricarei solicitari indiferent de dificultatea acestora. Serviciile de mentenanta sunt asigurate de catre un personal calificat. Aceste service sisteme securitate asigura functionarea sistemelor pe termen lung. Poti apela echipa firmei la orice ora daca intampini probleme la sistemele de securitate si cele  de sigruanta. Aceasta echipa va identifica in cel mai scurt timp care sunt defectiunile si pasii de rezolvare a problemei.

Angajatii firmei primesc instruire tehnica specifica fiecarui sistem in parte care este comercializat si iti vor oferi informatiile si ajutorul care ai nevoie. Inginerii firmei vor evalua starea de neconformitate si vor demara actiunile necesare remedierii in baza specificatiilor contractuale. Mentenanta poate fi corectiva sau preventiva, care implica reducerea probabilitatilor de defectare sau degradare a instalatiilor. Pentru a obtine o oferta de pret si mai multe detalii despre aceste servicii intra pe site sau contacteaza echipa Helinick.

Oricand ai nevoie de service sisteme securitate!

Defectarea in mod neprevazut poate determina oprirea accidentala a intregului sistem de securitate. Pentru a restabili buna functionare a acestuia pasii care sunt urmati sunt localizarea , diagnosticarea si interventia in fiecare etapa. In acest fel vei beneficia de cele mai bune servicii 24/7. Prin identificarea, localizarea si depistarea din timp a parametrilor care nu se incadreaza in standarde vom asigura functionarea continua a sistemelor. Probabilitatea defectarii sau a degradarii echipamentelor scade prin activitatea de mentenanta preventiva. Prin acest serviciu de mentenanta preventiva se asigura functionarea excelenta a sistemelor si scaderea numarului de incidente tehnice. Operatiunile efectuate sistematic il pot asigura pe beneficiar de fiabilitate in utilizare si siguranta. In functie de categoria obiectivului ca este anual, bianual, trimestrial sau lunar, aceasta echipa poate asigura vizite.

Prin acest serviciu de mentenanta preventiva, echipa Helinick asigura functionarea optima a sistemelor de securitate si scaderea numarului de incidente tehnice. Mentenanta preventiva urmareste asigurarea disponibilitatii sistemelor de securitate pe termen lung. Sistemele de securitate vor functiona mai bine datorita programelor de mentenanta preventiva si astfel va scadea numarul de incidente tehnice. Operatorii sistemului pot asigura actiunile necesare in cazul unui incident de securitate sau ale unui eveniment.

Helinick – pentru securitatea si siguranta de care ai nevoie!

Helinick este o echipa de profesionisti care activeaza de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei oferind produse si servicii dintre cele mai profesioniste. Aceasta companie s-a dezvoltat de-a lungul timpului si s-a transformat in functie de cerintele si necesitatile pietei si ale clientilor. Echipa firmei Helinick dispune de o echipa cu o mare putere de munca, capabila sa ofere solutii personalizate pentru fiecare in parte. Pe langa service sisteme securitate, echipa firmei ofera si suport tehnic, proiectare, operare sisteme securitate si implementare sisteme securitate. Telefonic sau via email vei putea contacta echipa Helinick si aceasta echipa iti va oferi cele mai bune servicii pentru tine.

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, nr. 4, Bucuresti, sector 1

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *