generatoare pe benzina

Generatoarele de curent nu mai sunt de mult o noutate. Prin intermediul lor activitatile casnice, industriale si de constructii devin mai rentabile si mai usor de adaptat la exigentele actuale de confort. Mai exact, generatoarele de curent reprezinta o masura preventiva in cazul fluctuatiilor de curent. Adio pene de curent, adio disconfort! Daca nu ai descoperit avantajul unor generatoare de curent este timpul sa o faci si sa apelezi la un furnizor specializat.

O gama completa de generatoare gasesti in magazinul online Sigma Tools, magazin ce iti ofera accesul la o varietate de echipamente si utilaje tehnologice pentru domeniul industrial, cel al constructiilor, curateniei profesionale, si nu numai. De pe  www.sigmatools.ro poti comanda rapid si simplu generatoare de sudura, generatoare digitale, generatoare cu automatizare si generatoare pe benzina. Astazi ne vom ocupa de o categorie aparte: generatoare pe benzina.

Generatoarele pe benzina sunt special create atat pentru domeniul profesional (in constructii, in aplicatii industriale), cat si pentru cel gospodaresc. Silentioase si cu design ergonomic, generatoarele de benzina conving printr-un randament crescut, dar si printr-o rezistenta deosebita la conditii vitrege de mediu, ele putand fi amplasate in orice spatiu (interior/exterior).

Sigma Tools iti pune la dispozitie zeci de generatoare pe benzina (ideale oricaror aplicatii), toate apartinand unor nume cu prestanta in domeniu (Kipor, Stager, Honda).

Generatoare pe benzina-Curent fara intreruperi, fara fluctuatii!

Ti s-a intamplat vreodata sa organizezi o petrecere si brusc la jumatatea evenimentului sa ramai fara curent electric, adica fara muzica, fara lumina si fara restul echipamentelor electrice (spre dezamagirea invitatilor)? Binenteles ca ti s-a intamplat. Asta ca sa nu mai vorbim de cate ori ai pierdut, din cauza penelor de curent, documente imporante de pe calculator in timp ce le editai. Ce este cel mai rau la aceste pene de curent este faptul ca ele vin neanutate (si intodeauna in momentele cele mai nepotrivite). Ei bine, afla ca poti scapa de tot acest stres. Cum? Prin intermediul unor generatoare de curent.

Tipuri de generatoare curent

Exista mai multe tipuri de generatoare de curent: monofazate  si trifazate, mobile si fixe, pe motorina sau pe benzina. Daca vrei un generator silentios si prietenos cu consumul, atunci intreapta-ti atentia spre un generator pe benzina.

Generatoare pe benzina

Generatoarele pe benzina sunt nu doar mai silentioase decat modelele diesel, ci sunt si mai usoare. Fiind mai usoare, generatoare vor fi mai usor de transportat (pentru santier, pentru sudura, agricultura, camping, pescuit, etc.). Avand la baza o tehnologie mai noua, generatoarele pe benzina se bucura si de un design mai practic, mai compact, ceea ce le face usor de depozitat. Marele avantaj: generatoarele pe benzina sunt mai ieftine decat cele pe motorina!

Sigma Tools-Generatoare pe benzina Honda, Kipor, Stager

Daca vrei sa ai garantia unei investitii profitabile si pe termen lung, apeleaza la Sigma Tools si comanda generatoare pe benzina performante, furnizate direct de la cele mai importante nume in domeniu. Astfel, poti opta pentru generatoare pe benzina Honda, Kipor si Stager, in functie de modelul dorit, de design si de performantele tehnologice.

Echipate cu motoare puternice, rezervoare cu capacitate mare, sistem de pornire la sfoara sau electric si protectie la suprasarcina, generatoarele pe benzina comercializate de Sigma Tools prezinta un nivel redus de vibratii si usurinta in utilizare. In plus, cu Sigma Tools cautarile prin magazine au luat sfarsit! Poti comanda generatoare pe benzina, de acasa, prin interemdiul unui singur click. Avantajos, nu?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *