kit de supraveghere video

Ai in vedere achizitionarea unui kit supraveghere video pentru casa sau afacerea ta? Vrei un produs performant care sa isi faca treaba chiar si in conditii de luminozitate scazuta? SOS Security aduce pe piata un produs inovativ, un kit de supraveghere video care se preteaza atat propriului camin, cat si afacerii pe care o administrezi. In acest fel, poti fi 100% sigur ca vei fi ferit de posibilele acte de vandalism, jafuri, furturi etc., iar daca totusi, hotii ajung sa iti invadeze spatiul, vei avea dovezi clare despre identitatea lor si astfel, autoritatile abilitate isi vor face datoria imediat. Cele mai bune solutii in materie de siguranta si protectia ta si a celor dragi tie le gasesti la SOS Security!

De ce ai nevoie de un kit supraveghere video?

In cazul in care nu ti-ai procurat pana acum un kit supraveghere video, este momentul sa o faci. Cu acest kit, te vei putea feri din calea hotilor: fie ca vorbim despre tine si familia ta, fie despre bunurile pe care le detii, toate vor fi protejate si asigurate, iar hotii vor fi tinuti deoparte. Kitul de supraveghere vine la pachet cu dispozitive si accesorii care sa alerteze in cel mai scurt proprietatul si politia ca locuinta sau afacerea in cauza a fost pradata.

Avantajul acestui kit de supraveghere video tine de faptul ca are incorporat un senzor de miscare care detecteaza orice persoana care se afla in preajma casei sau a proprietatii tale. Transmiterea datelor inregistrate se realizeaza prin conexiune la internet si totodata, aceste date pot fi stocate in back-up. Astfel de kituri de supraveghere video pot fi folosite cu succes atat in spatiile interioare, cat si in spatiile exterioare, iar daca vrei sa iti protejezi masina, afla ca iti poti monta un kit de acest fel chiar si in autoturismul tau.

Printre componentele de baza ale unui kit de supraveghere video, se numara camera de supraveghere si sistemele prin intermediul carora se realizeaza stocarea imaginilor inregistrate. Inregistrarea efectiva se poate realiza pe un hard disk al unui calculator sau pe un dispozitiv de tip stand alone. Pentru a vizualiza aceste imagini, tu ai nevoie de un dispozitiv fix sau mobil. Kiturile de supraveghere video sunt concepute pentru a face fata conditiilor meteorologice extreme. Ele functioneaza non-stop, iar in clipa in care se primesc semnale de efractie, firma de securitate si proprietarul sunt pusi in alerta. Mai simplu si usor nu se poate!

Achizitioneaza un kit supraveghere video pentru tine doar cu SOS Security!

Compania SOS Security pune la dispozitia celor interesati servicii de paza si protectie, dar si solutii in materie de siguranta pentru casa, afaceri, masini, bunuri etc. De la aceasta firma, vei putea sa iti procuri un kit de supraveghere video, dar si un sistem alarma, un sistem de control acces, bariere acces, yale electromagnetice, sisteme interfonie, controler acces etc. Pentru toate aceste produse, poti beneficia de servicii de proiectare, montare, instalare si asistenta tehnica. Conectarea sistemelor de securitate se face la dispeceratul firmei, iar in caz de nevoie, organele de stat vor interveni imediat. SOS Security raspunde prompt nevoilor tale!

Kit supraveghere video la indemana ta doar cu SOS Security!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *