Sistem detectie perimetrala. 6 tipuri pentru protectie maxima!

Atunci cand vorbesc pentru prima oara despre un sistem detectie perimetrala oamenii sunt reticenti si au impresia ca este vorba despre ceva “fitos” si ca doar cei bogati apeleaza la un astfel de serviciu. Nimic mai fals de atat. Pana la urma un sistem detectie perimetrala nu este altceva decat un sistem care protejeaza o anumita zona si nu permite patrunderea nimanui fara acces, fie ca este vorba despre o cladire rezidentiala, despre sediul unei firme, un spatiu comercial sau alt obiectiv extrem de important si care trebuie protejat de catre posibilii infractori.

Cum functioneaza un sistem detectie perimetrala?

 

Un sistem de detectie perimetrala este proiectat astfel incat poate functiona indiferent de conditii. Afara poate sa fie foarte frig sau foarte cald, umiditatea poate fi crescuta sau scazuta si poate suporta chiar si curentii de aer puternici sau razele soarelui.

Un sistem de detectie perimetrala este proiectat sa faca fata chiar si factorilor perturbatori cum sunt animalele salbatice, care pot da multe batai de cap sau diverse fenomene naturale tranzitorii.

Pentru ca un client sa beneficieze de un sistem de detectie perimetrala ca la carte se analizeaza in detaliu proprietatea, forma acesteia si limitele ei, se verifica terenul si structura gardului, dar si vecinatatile proprietatii. Nimic nu se trece cu vederea. Dupa ce aceasta analiza de risc este efectuata se trece la alegerea elementeleor de detectie care pot fi bariere infrarosu, cabluri senzor sau bariere cu microunde. Dupa aceasta etapa se trece la crearea arhitecturii sistemului.

Iar pentru siguranta maxima este de recomandat sa imbini sistemele de detectie perimetrala cu camerele de supraveghere video, deoarece in acest mod vei sti chiar si retroactiv ce s-a intamplat si poti corecta anumite brese in sistemul de securitate.

Cine-mi instaleaza un sistem detectie perimetrala?

 

Ai auzit de Helinick? Cu siguranta ca da, caci este o firma renumita in tara pentru activitatea pe care o desfasoara de mai bine de 20 de ani in oferirea de solutii optime pentru siguranta si protectia clientilor sai, fie persoane fizice, fie persoane juridice.

Helinick iti pune la dispozitie sisteme de detectie perimetrala care nu vor permite patrunderea prin efractie in imobilul protejat. Aceste sisteme sunt performante, de ultima generatie si iti vor proteja 100% bunurile.

Echipa Helinick iti proiecteaza acest sistem, il instaleaza si se ocupa chiar si cu mentenanta lui. Deci, indiferent de problema ivita, Helinick iti sta alaturi cu sfaturi si rezolvari rapide!

Top 6 sisteme detectie perimetrala de la Helinick

 

In ceea ce priveste detectia perimetrala, Helinick iti propune 6 sisteme diferite:

1. Detectori sau bariere de tip IR;

2. Senzori de vibratie;

3. Detectori sau bariere prevazute cu microunde;

4. Cabluri senzitive de tip FO sau RF;

5. Sisteme radar prevazute cu camere video;

6. Sisteme ce functioneaza pe baza de cabluri pretensionate.

Aceste sisteme variate acopera aplicatii diverse din domeniul securitatii, iar analiza de risc este o prioritate. Pe baza ei se face proiectul unui sistem de detectie perimetrala adecvat, apoi se instaleaza si se mentine in permanenta la parametri optimi de functionare.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate si siguranta maxima, alege sistem detectie perimetrala de la Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Pentru detalii, suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *