Sistem-detectie-perimetrala-HJpYSPentru cei care doresc protejarea persoanelor sau a bunurilor dintr-un anumit perimetru, Helinick pune la dispozitia clientilor un sistem detectie perimetrala. Cu ajutorul acestui sistem, beneficiarii vor putea evita persoanele nedorite si raufacatorii. Compania Helinick, pe langa distribuirea acestor dispozitive performante, ofera si posibilitatea de a le monta la locul prevazut, indiferent ca este vorba de solicitarile unor persoane fizice sau juridice. Sistemul nu numai ca va detecta persoanele care intra in perimetrul respectiv, dar are si un rol descurajator pentru cei care vor sa patrunda prin efractie. Odata cu amplasarea unui astfel de sistem detectie perimetrala, riscul unor abuzuri sau patrunderi fara drept este diminuat.

Societatea Helinick, prin echipa sa de profesionisti, ofera si consultanta specializata in domeniu, recomandand utilizarea acestor dispozitive impreuna cu un sistem de supraveghere video pentru un grad sporit de securitate. Fiecare lucrare de montare este unica in raport cu produsul amplasat si se adapteaza cerintelor fiecarui client. Societatea Helinick ofera persoanelor interesate sisteme profesioniste pentru variate aplicatii din domeniul securitatii. Pregatirea si experienta firmei Helinick determina obtinerea unor solutii tehnologice la standarde de calitate ridicate pentru a primi siguranta necesara.

De ce sa optezi pentru aceste sisteme de detectie perimetrala?

In primul rand, deoarece sunt profesionale si ofera un plus de protectie pentru proprietatile rezidentiale sau comerciale, cat si pentru alte imobile. Sistemele comercializate sunt fiabile, special proiectate in scopul asigurarii unui grad sporit de protectie. Sistemul Helinick pentru detectie perimetrala are ca scop limitarea accesului neautorizat intr-o anumita zona. Genul acesta de sisteme este rezistent la intemperii, conditii de mediu extreme, variatii de temperatura, umiditate si raze solare. Echipa de specialisti recomanda intrebuintarea acestor dispozitive alaturi de un sistem de supraveghere video pentru un grad sporit de securitate. Sistemul acesta de detectie perimetrala ofera oportunitatea de a detecta orice incercare de patrundere fara drept intr-un anumit perimetru concomitent cu transmiterea alarmei catre un dispecerat pentru o interventie rapida la locul faptei.

Sistemele de detectie perimetrala oferite de Helinick utilizeaza tehnologii militare si comerciale, de exemplu detectori IR, sisteme de cabluri sensitive si pre-tensionate, senzori de vibratie, bariere cu microunde sau sisteme cadar care au incorporate camere video. Solutiile oferite de Helinick se adapteaza perfect la solicitarile si exigentele beneficiarilor. Toate lucrarile executate respecta normele din domeniu si detaliile tehnice din etapa de proiectare si cercetare de la fata locului. Serviciile sunt profesioniste, iar solutiile sunt personalizate in functie de fiecare caz in parte.

De ce Helinick?

Pentru ca echipa aceasta are pregatirea, cunostintele si experienta necesara pentru a obtine un grad ridicat de securitate si solutii personalizate pentru cazul tau. Angajatii companiei primesc instruire tehnica pentru orice sistem comercializat pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie. Compania dispune de o echipa experimentata si profesionista, fiind lider pe piata din Romania in acest domeniu. Helinick urmareste satisfacerea exigentelor clientilor si implementarea unor platforme eficiente de securitate. Opteaza pentru un sistem detectie perimetrala de la Helinick menit sa iti ofere siguranta pe care o doresti. Helinick iti intelege nevoia de securitate si siguranta si iti ofera cele mai performante solutii si cele mai noi tehnologii in acest domeniu.

 

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *