Sistem integrat de securitate de la Helinick, siguranta prin tehnologie!

Iti surade ideea de sistem integrat de securitate pentru sediul tau de birouri? De acum incolo poti beneficia de siguranta maxima cu ajutorul tehnologiei. Cine te ajuta in acest sens? Helinick, o celebra companie din Bucuresti care a adunat aproape 25 de ani de experienta in ceea ce priveste securitatea si siguranta clientilor sai.

Fie ca doresti un sistem integrat de securitate pentru o cladire, ajungand astfel la conceptul de ”cladire inteligenta”, fie ca vrei sa-ti monitorizezi cat mai bine parcarea, Helinick este un partener pe cinste care-ti ofera servicii complete si complexe la preturi deosebite. In plus, beneficiezi de proiectare, garantie si postgarantie, mentenanta si cunostinte tehnice pertinente, specialistii Helinick standu-ti in permanenta la dispozitie.

Ce este un sistem integrat de securitate?

 

Un sistem integrat de securitate iti ofera posibilitatea de a accesa rapid, de a controla si de a monitoriza in acelasi timp sisteme diferite cum sunt cele de alarmare la efractie, cum sunt cele de semnalizare la incendiu, de control acces, detectie sau supraveghere video TVCI.

Marele avantaj al unui sistem integrat de securitate il reprezinta faptul ca toate aceste operatiuni pot fi realizate dintr-un singur punct de control. De asemenea, monitorizarea se poate face cu ajutorul unui singur program, acesta controland eficient toate subsistemele.

Unde poate fi folosit un sistem integrat de securitate? Acest sistem este ideal pentru toate acele locatii care au nevoie in permanenta de un control al securitatii centralizat sau in acele locatii in care se doreste ca dreptul de acces sa fie diferit pentru mai multe persoane in parte, de la sefi si pana la angajati sau clienti. Pe scurt, un sistem integrat de securitate poate fi folosit cu succes in hoteluri, centre comerciale, banci sau platforme industriale.

Ce sisteme pot fi integrate? Vorbim despre control acces, supravegherea video TVCI, detectia si semnalizarea in caz de incendiu, camerele de supraveghere de tip DOME, detectia si alarmarea in caz de efractie, sonorizarea si adresarea publica si sistemele de protectie perimetrala.

Avantaje sistem integrat de securitate de la Helinick

 

Pentru montarea unui sistem integrat de securitate la parametrii optimi de calitate, Helinick este partenerul ideal. Societatea este printre primele care s-a ocupat de montarea acestor sisteme, experienta in domeniu permitandu-i sa-ti ofere servicii de calitate superioara, servicii care au la baza numai tehnologii moderne, de ultima generatie.

Daca ar fi sa facem o impartire, Helinick iti propune:

1. Sistem integrat de securitate al cladirilor. Este vorba despre deja celebra cladire inteligenta. Helinick iti ofera o gama variata de sisteme si de solutii pentru ca si tu sa te bucuri de o cladire inteligenta fie ea apropria ta locuinta, un hotel, sediu de birouri sau un centru comercial. De la proiectare si pana la garantie, cu Helinick iai parte de servicii complete.

2. Sistem integrat de securitate al parcarilor. Si parcarile sau indeosebi parcarile trebuie pazite cu strasnicie. Helinick colaboreaza cu o celebra companie elvetiana si-ti ofera calitate superioara din acest punct de vedere. Sistemul integrat de securitate al parcarilor propus de Helinick este de exceptie si-ti permite o monitorizare atenta si eficienta.

Daca vrei sa te bucuri de siguranta prin tehnologie, alege un sistem integrat de securitate de la Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Pentru detalii, suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *