Sistem integrat de securitate. Top 2 modele de la Helinick

Un sistem integrat de securitate a devenit deja un must have in zilele noastre. Acesta iti ofera protectie maxima fie ca este vorba despre o cladire sau o parcare. Astfel atat bunurile tale, cat si vietile omenesti se afla pe maini bune. De unde fac rost de de sisteme integrate de securitate? De la Helinick, desigur, lider pe piata din Romania cand vine vorba despre securitatea ta.

Avantaje sistem integrat de securitate

 

Sistemele intregrate de securitate prezinta cateva avantaje demne de luat in considerare:

1. Exista un singur centru de comanda care administreaza toate echipamentele de securitate, in acest mod faci si economie de spatiu de depozitare;

2. Insumeaza functii diverse precum cele antiincendiu, antiefractie sau de control acces;

3. Monitorizarea se petrece in timp real;

4. Comenzile pot fi operate de la distanta;

5. Poti implementa si functii de timp;

6. Sunt eficiente;

7. Se monteaza usor;

8. Sunt sisteme complexe si complete.

Sistem integrat de securitate de la Helinick

 

Helinick se poate bucura de un renume greu de atins in Romania cand vine vorba despre sistemele integrate de securitate. De ce? Deoarece Helinick este o companie pioniera, implementand acest concept complex si deosebit de eficient inca de la inceput, fiind printre primele companii care au inteles ca sistemele integrate de securitate nu numai ca reprezinta o inovatie, insa sunt si mult mai sigure pentru client.

Helinick se foloseste numai de tehnologii avansate in domeniu, tehnologii ce apartin unor lideri mondiali si, astfel, reuseste sa-ti ofere tie tot ce este mai bun si mai sigur. Compania reuseste sa integreze chiar si platformele complexe, acoperind toate facilitatile si toate functiile cerute de catre un astfel de sistem integrat de securitate, fie ca este vorba despre aplicatii de medie securitate sau de inalta securitate.

Ce sisteme it propune Helinick pentru siguranta? Vorbim despre 2 modele de exceptie:

1. Sisteme de management al cladirilor sau BMS. Vorbim despre cladirile inteligente din secolul XXI de care a auzit toata lumea. Fie ca este vorba despre o cladire rezidentiala, cladire industriala, hotel, birouri, depozite, sali de conferinta sau sali de concerte, aceste sisteme sunt un must have pentru siguranta si securitate deplina. Echipa Helinick iti ofera servicii complexe incepand cu proiectarea unui astfel de sistem si continuand cu furnizarea, instalarea tuturor echipementelor, configurare retea si punere in functiune de sisteme integrate. Iti ofera, de asemenea, si garantie si post garantie pentru toate serviciile sale. Si da, merita, un astfel de sistem integrat de securitate merita, permitandu-ti sa controlezi toate resursele HVAC, iluminatul, energia si echipamenele destinate pazei si protectiei.

2. Sisteme de management eficient al parcarilor. Parcarile au nevoie in mod deosebit de protectie. Helinick colaboreaza cu VonBallmoos si-ti pune la dispozitie sisteme de management eficient al parcarilor, sisteme de calitate superioara. Aceste sisteme integrate functioneaza pe principiul codurilor de bare si-ti permit siguranta si fluidizarea traficului dintr-o parcare. Nu costa mult si sunt deosebit de eficiente. Helinick iti ofera implementarea, montajul si punerea in functiune a acestor sisteme integrate, dar si consultanta tehnica, garantie si post garantie.

Daca vrei sa ai parte de securitate maxima, alege un sistem integrat de securitate de la Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Pentru detalii, suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *