Oricat ar fi adevarul de urat, trebuie sa recunoastem ca Romania face parte din randul acelor tari in care infractionalitatea este destul de mare. Zilnic au loc furturi ale caror consecinte pot fi mai mult sau mai putin grave. Existstand posibilitatea aparitiei oricand a unor persoane cu rele intentii, proprietarii centrelor comerciale trebuie sa apeleze neaparat la solutii care sa impiedice sau doar sa reduca riscul intamplarii unui astfel de eveniment nefericit a carui pierderi materiale pot fi considerabile. In acest scop. Firma Helinick va pune la dispozitie o gama variata de sisteme antifurt magazine pentru ca relatia dintre client si vanzatori sa fie una civilizata si moderna.

Fie ca este vorba despre un sistem antifurt magazine de haine sau supermarket-uri, folosirea acestora este absolut necesara pentu a evita o sitiatie neplacuta cu pierderi materiale considerabile. Compania Helinick iti pune la dispozitie o gama larga de sisteme antifurt magazine care sunt, deja, utilizate in foarte multe magazine (in special in retail). Pentru ca cerintele clientului sunt intotdeauna foarte importante, aceste sisteme antifurt magazine sunt imbunatatite permanent. Posibilitatea de a alege un model sau un design special de sistem antifurt este o informatie pe care clientii o apreciaza, deoarece le ofera posibilitatea de a alege produsul care va intereseaza si care este potrivit nevoilor dumneavoastra. Studiile de specialitate au aratat ca, in magazinele in care au fost montate sisteme antifrauda, vanzarile au inceput sa creasca rapid, cantitatea de bunuri furate sa scada si clientul sa se poata simti mereu in siguranta.

Ce sisteme antifurt magazine poti alege?

Indiferent de produsele care sunt expuse intr-un magazin mai mic sau mai mare, intotdeauna vor exista persoane rau intentionate care vor vrea sa sustraga produse si, in final, sa scape fara sa le plateasca. Ei bine, astfel de pagube pot fi adesea usturatoare si, tocmai de aceea, Helinick iti pune la dispozitie o gama completa de sisteme antifurt magazine care vor avea grija de magazinul tau la orice ora din zi si din noapte.

Helinick, firma cu renume in domeniul produselor pentru securitate si siguranta, propune mai multe tipuri de sisteme antifurt pentru magazin:

– numaratoarea de persoane – sunt eficiente pentru reducerea costurilor si analiza tintelor de vanzare

– sistemele de control al accesului si antiefractie – aceste echipemente sunt destinate, in special, pentru blocarea cailor de acces pe unde un hot poate patrunde intr-un imobil si poate retrage sume considerabile de bani sau produse foarte valoroase.

– de supraveghere video – cu ajutorul acestor echipamente se culeg toate imaginile si datele necesare pentru optimizarea activitatilor din magazin.

Infiintata in anul 1992, firma Helinick are ca principal scop distribuirea de produse folosite in domeniul sigurante si securitatii. Pe langa varietatea de sisteme antifurt magazine pe care aceasta companie v-o pune la dispozitie, de aici mai puteti achizitiona si sisteme pentru detectarea incendiilor, sisteme de siguranta si sisteme de securitate electronica. Achizitioneaza acum sisteme antifurt magazine si bucura-te de produse a caror calitate este exceptionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *