Sisteme antiincendiu performante numai cu Vector Systems!

Sisteme antiincendiu performante, la preturi fara concurenta privind raportul calitate – pret, iti sunt puse la dispozitie de catre firma Vector Systems. Aceasta firma te ajuta cu solutii complete in ceea ce priveste alegerea de sisteme antiincediu, dar si solutii performante de proiectare, instalare si intretinere a acestora. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza acum profesionistii firmei Vector Systems pentru a achizitiona sisteme antiincediu de ultima generatie.

Sisteme antiincendiu – ce sunt aceste sisteme?

 

Sisteme antiincendiu sunt echipamente complexe de detectare si avertizare asupra producerii unui incendiu. Cu totii stim cat de periculoase sunt incendiile, iar consecintele producerii lor sunt dezastruoase, ele pot duce chiar si la inregistrarea de victime omenesti.

Sisteme antiincediu au in alcatuire urmatoarele componente:

– centrala de incendiu;

– detectoare de fum;

– detectoare de temperatura;

– detectoare de gaz;

– butoane de urgenta pentru declansarea manuala a alarmei;

– echipamente de semnalizare acustica precum sirenele, dar si semnalizare optica.

Sisteme antiincendiu sunt proiectate sa realizeze detectia si semnalizarea incendiului din faza de inceput, cand incepe sa se degaje fumul, iar focul cu flacara deschisa nu a aparut. Detectorii de fum din tavan declanseaza alarma de incendiu inainte de aparitia focului si ajuta sa se ia primele masuri pentru a stinge focarele de incendiu aflate in faza incipienta.

Sisteme antiincendiu diminueaza si pot elimina pagubele facute de un incendiu prin alarmarea personalului avizat asupra pericolului aparitiei acestuia.

Sisteme antiincendiu – de ce sa apelezi la produsele comercializate de Vector Systems?

 

Proiectarea si montajul unui sistem antiincendiu sunt deosebit de importante, deoarece un incediu provoaca daune din cauza focului si a fumului iesit in urma arderii, dar si datorita apei folosite pentru stingerea lui.

Specialistii firmei Vector Systems te pot ajuta sa realizezi acest sistem vital inca din faza de proiectare a unui imobil. Sisteme antiincendiu sunt in ziua de azi instalatii ce cresc gradul de siguranta al persoanelor din spatiile protejate si reduc pierderile in caz de incendiu.

Firma Vector Systems are relatii de colaborare cu firma Aritech, reprezentanta din tara noastra a diviziei de securitate a firmei de renume General Electric. Vector Systems iti ofera sisteme antiincendiu performante ce folosesc tehnologii avansate precum: senzorii cu camera de ionizare sau senzorii de genul barierelor de fum in infrarosu.

Apeland la sisteme antiincediu comercializate de firma de renume Vector Systems vei face o achizitie deosebit de utila si de avantajoasa pentru tine. Investitia in sisteme antiincendiu este o investitie in siguranta si securitate, in sisteme proiectate si menite sa avertizeze din timp asupra pericolului si evitarea de pagube nedorite de nimeni.

Specialistii firmei Vector Systems te ajuta sa iti alegi sistemul ce se potriveste cel mai bine spatiului unde va fi montat, fiind in masura sa te consilieze la cel mai profesional mod cu putinta. Tot acesti specialisti te vor ajuta sa montezi sistemul antiincediu, sa il intretii pentru a fi in permanenta in parametrii optimi de lucru, dar si sa il repari daca apar probleme in functionarea lui ireprosabila.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza chiar acum la produsele si serviciile oferite de firma Vector Systems si fa o investitie in siguranta si securitatea ta pe care in mod sigur nu ai cum sa o regreti.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme antiincendiu de la Vector Systems. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Vector Systems? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-368.992 si 0722-473.966 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@vectorsystems.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *